НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Етериум за следващите 6 години

18.01.2024 16:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Етериум за следващите 6 години

Етериум е втората по големина криптовалута в света, измерена по пазарна капитализация, и притежава титлата на най-широко използваната платформа за интелигентно договаряне в света.

Нейното създаване преди осем години имаше за цел да създаде децентрализиран глобален компютър, преодолявайки предизвикателствата, породени както от вътрешни решения, така и от външни сили, опитващи се да възпрепятстват иновациите.

Тази прогноза за цената на Етериум взема предвид пътната карта за развитие на платформата, историческите събития и тяхното общо въздействие върху бъдещото ценообразуване на Етериум.

Преглед на прогнозата за цената на Етериум:

При откриването на мрежата Етериум през 2015 г. първоначалната регистрирана цена на ETH беше $1.2222. Забележително е, че до 2017 г. Етериум отбеляза изумителен скок от 17,970%, катапултирайки от $8.10 до пика от $1,463 Въпреки това Етериум се сблъска с обезценяване след “Сливането“, което отбеляза най-значимото обновяване на мрежата в историята му.

Предоставената прогноза предвижда Етериум да достигне своя встъпителен петцифрен исторически връх (ATH) от $10,200 през 2029 г., задвижван от халвинг събитието на Биткойн.

Забележително е, че различни фактори, като тенденциите при Биткойн, регулаторната динамика, глобалният икономически пейзаж, обновяването на мрежата и степента на институционално приемане, допринасят за колебанията в цената на Етериум.

Пътната карта на Етериум, очертаваща плановете за увеличаване на мащаба до 100,000 транзакции в секунда и включване на множество потребители, формира ключов аспект на нашата дискусия за това как тези подобрения ще повлияят на цената на ETH.

Пътната карта за развитие на Етериум очертава бъдещата траектория на мрежата и планираните подобрения както в близко, така и в по-далечно бъдеще.

По време на конференцията за разработчици на Етериум през юли 2022 г. Виталик Бутерин разкри, че Сливането ще остави Етериум на приблизително 55% завършеност.

В същата реч Виталик очерта последващите фази – наречени Surge, Verge, Purge и Splurge – за напредъка на Етериум. Към края на 2023 г. Виталик представи актуализирана пътна карта, в която беше въведена допълнителна стъпка, известна като Scourge.

Съществуват многобройни прогнози за цената на Етериум, а тази конкретна, обоснована с технически показатели за краткосрочен период и цялостно изследване на технически, икономически и регулаторни фактори за дългосрочен период, предлага оптимистична перспектива за бъдещето на монетата.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

3 криптовалути със значителен потенциал през март

През февруари пазарът на криптовалути отбеляза забележителен възход, който почти изстреля Bitcoin (BTC) и различни алткойни до нови исторически върхове.

04.03.2024 14:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.