НАЧАЛО Алткойни

Сливането на Етериум (ETH) премина успешно

септември 15, 2022 12:42 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сливането на Етериум (ETH) премина успешно

След много дълго чакане и много отлагания Сливането на втората най-голяма криптовалута - Етериум (ETH) - беше активирано.

Мащабната актуализация превключва втората по пазарна капитализация криптовалута от консенсусен модел за доказателство за работа към доказателство за залог.

Промяната позволява на притежателите на Етериум да залагат монетите си в замяна на награди и трансформира мрежата в много по-енергийно ефективен модел за обработка и проверка на транзакции. Очаква се общото потребление на енергия в Етериум мрежата да спадне с около 99.9%.

Преминаването към доказателство за залог също така ще окаже драматично въздействие върху темпа на инфлация на Етериум.

Фондацията Етериум твърди, че броят на новите ETH, които ще навлязат на пазара, ще отбележи значителен спад.

Преди Сливането са били издавани около 13,000 ETH на ден – брой, който сега ще спадне до около 1,600 на ден.

Едно нещо, което актуализацията няма да направи, обаче, е да намали разходите за правене на бизнес в мрежата на Етериум. При транзакциите няма да се наблюдава значителен спад на таксите, докато не бъдат въведени допълнителни актуализации.

Очаква се също така скоростта на мрежата по същество да остане същата както преди въвеждането на актуализацията.

На партито за отброяване до старта Виталик Бутерин заяви, че мрежата вече е с крачка по-близо до постигането на визията на своите основатели.

Това е първата стъпка от голямото пътуване на Етериум към превръщането му в много зряла система. И все още има стъпки, които трябва да се извървят. Все още трябва да се мащабираме. Все още трябва да оправим защитата на личните данни. Все още трябва да направим нещата действително сигурни за обикновените потребители и всички тези неща. И мисля, че всички трябва да работим усилено и да дадем своя принос, за да се случат и всички тези неща.

Бутерин сподели, че за него Сливането символизира разликата между Етериум в ранния си етап на развитие и Етериум, който винаги всички са искали да видят.

Така че нека да отидем и да изградим всички останали части на тази екосистема и да превърнем Етериум в това, което искаме да бъде.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Макро средата се променя, предстои обрат на пазара – Р. Пал


Група, наречена ETHW Core, се ангажира да разклони основния блокчейн и да стартира захранвана от миньори версия с доказателство за залог на мрежата в рамките на 24 часа след Сливането. Разклонението предлага възможност всеки, който притежава ETH, да получи равен брой форкнати токени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

юни 1, 2023 9:33 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

юни 1, 2023 9:30 3 мин. четене

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

юни 1, 2023 9:20 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.