НАЧАЛО Други

Предупреждението на Робърт Кийосаки – старото поколение ще пострада тежко

15.03.2024 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждението на Робърт Кийосаки – старото поколение ще пострада тежко

След като предупреди за предстоящото спукване на това, което нарече "най-големия балон в историята", и даде съвет да се инвестира в "реални активи" като Биткойн (BTC), злато и сребро, Робърт Кийосаки, известен инвеститор и автор на бестселъра за лични финанси "Богат татко, беден татко", отново сподели своето притеснение.

В неотдавнашен разговор с Алдо Бутацони, водещ на “The Hustle”, в епизод на Youtube канала “The Rich Dad Channel“, от 13 март, Кийосаки изрази убеждението си, че предстоящият срив на фондовия пазар ще бъде най-големият в историята, като ще засегне най-вече неговото поколение – бейби бумърите.

Правейки паралели с рецесията от 2008 г., Кийосаки подчерта, че предстоящият срив е отражение на последиците от прекомерното печатане на фиатни пари от Федералния резерв на САЩ. Той подчерта тежките последици от подобни действия, като изтъкна трилионите, инжектирани в икономиката по време на мандата на Бен Бернанке като председател на Фед.

Изразявайки загриженост за устойчивостта на младото поколение в борбата с тази предстояща криза, изострена от неотдавнашното рязко увеличение на печатането на пари по време на Ковид пандемията, Кийосаки се замисли за способността им да се ориентират и да възстановят икономиката след колапса.

Що се отнася до подготовката, Кийосаки последователно се застъпва за готовност при икономически спадове, особено в САЩ. Неговите препоръки се въртят около инвестирането в материални активи, като през 2024 г. се набляга на суровините и ресурсите като предпочитани варианти.

Известен с ентусиазма си по отношение на стоките, Кийосаки подкрепя инвестициите в злато, сребро, говеда от породата Вагю и Биткойн като алтернативи на фиатната валута, която според него е без стойност, особено щатския долар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Руски министър с важно съобщение за финансовото бъдеще на съюза

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков сподели в интервю, че страните от БРИКС обсъждат използването на трансакции със стабилни монети и на платформа за плащания в CBDC с цел подобряване на финансовата интеграция.

24.04.2024 7:00 1 мин. четене

Tesla разкриха дали са продавали Биткойн през последното тримесечие

Вчера Tesla, известна корпорация в областта на автомобилостроенето и чистата енергия, ръководена от Илон Мъск, разкри, че е задържала всичките си $711 милиона в Биткойн (BTC) през първото тримесечие на 2024 г., без да ги продава.

24.04.2024 6:00 2 мин. четене

Нова прогноза за ценaта на Биткойн от исторически точен анализатор

Трейдър известен с точните си прогнози на крипто пазара, споделя прозренията си за траекторията на Биткойн след неотдавнашното халвинг събитие на BTC.

23.04.2024 20:16 1 мин. четене

Mt.Gox започва да разпределя $9 милиарда в Биткойн на кредиторите

Mt. Gox, една от първите борси за Биткойн (BTC), започна процес на изплащане на задълженията си към кредиторите от своя значителен резерв от $9 милиарда под формата на BTC.

23.04.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Предупреждението на Робърт Кийосаки – старото поколение ще пострада тежко”
  1. НА САЩ,

    Им трябва една яка война да се насерът и да се одавят в лайната си мамичката им проклета!!!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.