НАЧАЛО Биткойн

Купувайте Биткойн преди най-големият балон в историята да се спука – Робърт Кийосаки

11.03.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Купувайте Биткойн преди най-големият балон в историята да се спука – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, виден привърженик на Биткойн и известен автор на книгата за лични финанси "Богат татко, беден татко", отново предупреди за предстоящи финансови кризи.

В социалните мрежи Кийосаки посъветва последователите си да обмислят инвестиране в Биткойн, позовавайки се на това, което според него е предстоящото спукване на най-големия балон в историята.

В неотдавнашния си туит Кийосаки обърна внимание на поколението на бейби бумърите, като предположи, че тяхното богатство е изложено на риск поради това, което той възприема като крехкост на 401к пенсионните планове. Въпреки че не навлезе в подробности относно бъдещия сценарий, Кийосаки спомена за потенциален срив на фондовия пазар.

Друг фактор, който Кийосаки често изтъква в туитовете си, е продължаващото емитиране на “фалшиви щатски долари” от правителството на САЩ, което води до обезценяване на фиатната валута на страната.

Според него тази практика е започнала през 2020 г. в отговор на глобалната пандемия, печатайки огромни суми пари в подкрепа както на частни лица, така и на големи корпорации. През 2023 г. няколко големи банки, сред които Silicon Valley Bank, Signature Bank и Silvergate Bank, бяха изправени пред кризи, което накара Федералния резерв да се намеси със значителни парични инжекции.

В светлината на тези опасения Кийосаки се застъпи за инвестиране в “реални активи” като злато, сребро и BTC. Подчертавайки спешността на ситуацията, той призовава последователите си да придобият подобни активи преди това, което той прогнозира, че ще бъде спукването на най-големия балон в историята.

Признавайки значението на предстоящото халвинг събитие на Биткойн, Кийосаки направи смела прогноза, предполагайки, че криптовалутата може да надхвърли границата от $300,000 до края на годината. Преди това той прогнозира, че BTC ще достигне $100,000 до юни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Бившият директор на Twitter разкри нова система за копаене на Биткойн

Компанията за разплащания Block, известна преди като Square, разкри намерението си да разработи система за добив на Биткойн (BTC) в отговор на предизвикателствата, пред които са изправени майнинг компаниите.

24.04.2024 12:40 1 мин. четене

Прогноза за цената на Биткойн от крипто милиардер

Брок Пиърс, ранен Биткойн ентусиаст, споделя своята гледна точка за това каква според него е „разумната“ ценова цел за BTC, тъй като водещата криптовалута навлиза в нова фаза.

24.04.2024 10:00 1 мин. четене

Tesla разкриха дали са продавали Биткойн през последното тримесечие

Вчера Tesla, известна корпорация в областта на автомобилостроенето и чистата енергия, ръководена от Илон Мъск, разкри, че е задържала всичките си $711 милиона в Биткойн (BTC) през първото тримесечие на 2024 г., без да ги продава.

24.04.2024 6:00 2 мин. четене

Нова прогноза за ценaта на Биткойн от исторически точен анализатор

Трейдър известен с точните си прогнози на крипто пазара, споделя прозренията си за траекторията на Биткойн след неотдавнашното халвинг събитие на BTC.

23.04.2024 20:16 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.