НАЧАЛО Алткойни

Polygon (MATIC) излезе с важно съобщение за своята общност

29.04.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC) излезе с важно съобщение за своята общност

През първите месеци на второто тримесечие на 2024 г., въпреки слабите резултати на MATIC по отношение на цената, Polygon (MATIC) отбеляза забележителен напредък в дейностите по блокчейна и партньорствата.

Неотдавнашно съобщение на екипа на Polygon разкри значително развитие: Robinhood Wallet, известна платформа за търговия, вече е интегрирала междуверижни суапове в мрежата на Polygon.

Това сътрудничество беше улеснено чрез партньорства с инфраструктурните протоколи 0x Project и LI.FI., което позволява на потребителите да извършват междуверижни суапове за всички поддържани токени на тези платформи. Представителите на Polygon (MATIC) подчертаха, че тази интеграция разширява достъпа на веригата до модула за суап до над 23 милиона потребители на приложението на Robinhood.

Robinhood е пионер в иновациите за търговия с криптовалути, като е сред първите, които пускат в списъка за търговия всички спот Биткойн ETF-и. Освен това през декември 2023 г. платформата разшири услугите си до европейските пазари, предлагайки криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL) на потребителите в ЕС.

Интеграцията с Robinhood бележи значителен етап за Polygon през второто тримесечие на 2024 г. През последния месец Polygon (MATIC) се наложи като водещ блокчейн за транзакции, свързани с NFT, като допълнително затвърди позицията си в сферата на дигиталните активи.

Неотдавнашен доклад също така подчертава доминантното положение на Polygon в сектора на стабилните монети, като може да се похвали с 1.9 милиона потребители на стабилни монети във веригата. Това надминава конкуренти като Етериум (ETH) и Arbitrum (ARB), всеки от които има по 1.4 милиона потребители на стабилни монети, което е сигнал за нарастващото влияние на Polygon в екосистемата на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.