НАЧАЛО Алткойни

Добър момент ли е за купуване на меме криптовалутата Pepe Coin?

28.04.2024 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добър момент ли е за купуване на меме криптовалутата Pepe Coin?

Pepe Coin (PEPE), известна криптовалута, вдъхновена от меме, наскоро привлече значително внимание от страна на търговците и инвеститорите на световния крипто пазар поради забележителния ръст на цената й през последните дни.

Този скок предизвика дискусии и спекулации относно бъдещата ценова траектория на меме токена на тема жаба, като много ентусиасти очакват потенциален нов исторически връх (ATH) в близко бъдеще.

Ето някои основни причини, поради които този момент може да представлява подходящ период за търговците и инвеститорите да обмислят закупуването на PEPE:

Разширяването на подкрепата за PEPE от страна на Coinbase

Coinbase, водеща световна борса за криптовалути, наскоро инициира търговия с безсрочни фючърсни договори на Pepe на своята платформа, разширявайки подкрепата за този меме токен. Това събитие допринесе за значителното увеличение на цената на PEPE, позволявайки на търговците извън САЩ да участват в търговията с този актив.

Това листване в Coinbase доведе до почти 50% увеличение на стойността на токена. Първоначално планирано за 11 април, листването беше забавено поради технически проблеми, докато накрая беше стартирано на 23 април.

Акумулиране на PEPE от китове и маркет мейкъри

Блокчейн данните показват значимо натрупване на PEPE от големи инвеститори, известни като китове, и от маркет мейкър. Например Amber Group, маркет мейкър, придоби значително количество PEPE от Binance на 25 април.

Тази тенденция на натрупване, характеризираща се с мащабни придобивания на меме монетата на тема жаба, предполага положителна перспектива за бъдещето на Pepe и показва нарастващо доверие в нейното пътуване в рамките на пазара на криптовалути.

Данните за деривати подчертават пазарната динамика

Данните от Coinglass подкрепиха доверието на инвеститорите, като посочиха силен възходящ тренд на пазара на меме монетата. Откритият интерес към PEPE се увеличи с 4%, а обемът на дериватите му скочи с 9.6%, което отразява бичи настроения сред инвеститорите. За този приток на нов капитал свидетелства отвореният интерес, който достигна $75.42 милиона към момента на изготвяне на статията, а обемът на дериватите – $1.13 милиарда.

Скорошни резултати на Pepe Coin

През изминалата седмица Pepe Coin отбеляза забележително увеличение на стойността си с 22%, което е сигнал за последователно нарастване на натиска за покупки на пазара.

Този скок през последните седем дни предполага бича тенденция за Pepe и подчертава потенциала му да осигури значителна възвръщаемост за инвеститорите. Също така в рамките на последната година монетата е увеличила стойността си с над 2,600%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.