НАЧАЛО Други

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

ноември 26, 2022 18:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

Според информацията компанията смята, че да се разчита на ориентирани към сигурността лица от нейната общност в борбата с измамите се е доказало като ефективен метод за защита на екосистема ѝ.

От Polkadot споделиха, че наградите в момента се управляват от общите куратори, които засега се състоят от трима членове на общността и двама души от отдела за борба с измамите на W3F. В дългосрочен план обаче от компанията се надяват, че наградите в крайна сметка ще се управляват само от общността.

Членовете на общността имат за задача да защитават сървърите на Discord от злонамерени участници, да откриват и премахват измамни сайтове, фалшиви профили в социалните мрежи и фишинг приложения.

Инициативата още насърчава участващите членове да предлагат идеи за разширяване на дейностите за борба с измамите в други области.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор


Също така Polkadot общността ще създаде образователни материали за потребителите, както и табло за борба с измамите, което ще служи като център за всички дейности за борба с измамите в екосистема.

На графиката по-долу може да видите дали си заслужава времето, което са отделили изпълнителите и кураторите. До момента наградите са на стойност над 16,000 DOT, като най- много награди са раздадени за откриването и премахването на измамни сайтове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken стартира нова услуга за търговия с акции

Съобщава се, че през 2024 г. борсата за криптовалути Kraken ще представи нова услуга за търговия с акции.

септември 28, 2023 13:00 2 мин. четене

Големият проблем, пред който е изправен фондовия пазар

На Уолстрийт се очаква намаляване на прогнозите за корпоративните печалби, което от своя страна може да се отрази на пазара на акции.

септември 28, 2023 11:00 2 мин. четене

Най-голямата заплаха за световната икономика според JPMorgan

В неотдавнашно интервю Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, изрази загриженост относно готовността на световната икономика за потенциален сценарий на повишаване на основните лихвени проценти на Федералния резерв до 7%.

септември 28, 2023 10:00 2 мин. четене

Илон Мъск и глобалното влияние на един от най-ценните кадри на САЩ

Много бизнес лидери изживяват целия си живот, без да участват в международни инциденти. Илон Мъск обаче се оказа в центъра на два такива инцидента само за този месец.

септември 28, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.