НАЧАЛО Други

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

26.11.2022 18:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

Според информацията компанията смята, че да се разчита на ориентирани към сигурността лица от нейната общност в борбата с измамите се е доказало като ефективен метод за защита на екосистема ѝ.

От Polkadot споделиха, че наградите в момента се управляват от общите куратори, които засега се състоят от трима членове на общността и двама души от отдела за борба с измамите на W3F. В дългосрочен план обаче от компанията се надяват, че наградите в крайна сметка ще се управляват само от общността.

Членовете на общността имат за задача да защитават сървърите на Discord от злонамерени участници, да откриват и премахват измамни сайтове, фалшиви профили в социалните мрежи и фишинг приложения.

Инициативата още насърчава участващите членове да предлагат идеи за разширяване на дейностите за борба с измамите в други области.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор


Също така Polkadot общността ще създаде образователни материали за потребителите, както и табло за борба с измамите, което ще служи като център за всички дейности за борба с измамите в екосистема.

На графиката по-долу може да видите дали си заслужава времето, което са отделили изпълнителите и кураторите. До момента наградите са на стойност над 16,000 DOT, като най- много награди са раздадени за откриването и премахването на измамни сайтове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа в размер на $40 милиарда, според Financial Times.

21.06.2024 19:00 1 мин. четене

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

21.06.2024 18:15 2 мин. четене

Nvidia загуби мястото си на най-ценната компания – ще продължат ли да падат акциите?

Компанията Nvidia започна тази седмица с голям успех, като стана най-голямата компания в света по пазарна капитализация, изпреварвайки Apple и Microsoft.

21.06.2024 17:30 2 мин. четене

Близнаците Уинкълвос даряват $2 милиона в Биткойн за кампанията на Тръмп

Камерън и Тайлър Уинкълвос допринесоха значително за кампанията на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, дарявайки Биткойн на обща стойност $2 милиона.

21.06.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.