НАЧАЛО Други

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

ноември 26, 2022 18:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

Според информацията компанията смята, че да се разчита на ориентирани към сигурността лица от нейната общност в борбата с измамите се е доказало като ефективен метод за защита на екосистема ѝ.

От Polkadot споделиха, че наградите в момента се управляват от общите куратори, които засега се състоят от трима членове на общността и двама души от отдела за борба с измамите на W3F. В дългосрочен план обаче от компанията се надяват, че наградите в крайна сметка ще се управляват само от общността.

Членовете на общността имат за задача да защитават сървърите на Discord от злонамерени участници, да откриват и премахват измамни сайтове, фалшиви профили в социалните мрежи и фишинг приложения.

Инициативата още насърчава участващите членове да предлагат идеи за разширяване на дейностите за борба с измамите в други области.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор


Също така Polkadot общността ще създаде образователни материали за потребителите, както и табло за борба с измамите, което ще служи като център за всички дейности за борба с измамите в екосистема.

На графиката по-долу може да видите дали си заслужава времето, което са отделили изпълнителите и кураторите. До момента наградите са на стойност над 16,000 DOT, като най- много награди са раздадени за откриването и премахването на измамни сайтове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене

Блокчейн компанията Ripple има нов президент

Ripple назначи нов президент, тъй като се подготвя за решението по делото, заведено от Комисията за ценни книжа и борси (SEC) срещу блокчейн компанията.

януари 29, 2023 12:15 1 мин. четене