НАЧАЛО Алткойни

Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор

ноември 25, 2022 10:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор

Алткойн пазарът се очаква да започне своя възход още следващата година, твърди популярния анализатор TechDev.

Псевдонимният трейдър сподели на своите последователи в Twitter, че алткойните изглеждат готови да започнат масово рали през следващата година въпреки неотдавнашните негативни настроения около криптоиндустрията.

Алткойните все още изглеждат позиционирани за фаза на поскъпване през 2023 г. 

Анализаторът също така отбеляза, че настоящата корекция на Биткойн (BTC) е в съответствие с модели, наблюдавани преди, като подчерта, че историческият връх на BTC в един момент е имал потенциала да бъде по-нисък връх.

В структурно отношение тази корекция остава по-скоро позната, отколкото различна.

Може би, ако импулсният връх от април 2021 г. [не беше толкова] разпределителен, като например [върховете] на Лайткойн (LTC) и други [криптовалути], $69,000 щяха да бъдат по-нисък връх и на участниците щеше да им е по-лесно да приемат корекцията, започнала преди 18 месеца.

TechDev също така твърди, че ако сегашната графика на Биткойн беше обърната с главата надолу, мечките на BTC щяха силно да го шортват точно сега.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто е добре като цяло въпреки срива на FTX – Чанпен Джао


Наскоро анализаторът заяви, че BTC може да се насочи към диапазона от $100,000 до $120,000 в някакъв момент през следващата година, въз основа на неговата интерпретация на принципите на вълните на Елиът.

Теорията на вълните на Елиът е система за технически анализ, базирана на идеята, че ценовите импулси се случват в поредица от вълни, движени от психологията на тълпата. Тя постулира, че един тренд идва с пет големи вълни като всяка голяма вълна се състои от пет други малки вълни.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $16,559. Флагманската криптовалута регистрира ръст от близо 2% през последните 24 часа. BTC остава с над 76% под историческия си връх от $69,000, който достигна през ноември миналата година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Може ли Dogecoin да достигне $1? Wall Street Memes засенчва $DOGE

Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и много крипто фенове. Това беше и първата меме криптовалута, която успя да покори света, а в известен период от време дори логото на Twitter беше снимка на DOGE.

май 30, 2023 18:00 4 мин. четене

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.