НАЧАЛО Алткойни

Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор

25.11.2022 10:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор

Алткойн пазарът се очаква да започне своя възход още следващата година, твърди популярния анализатор TechDev.

Псевдонимният трейдър сподели на своите последователи в Twitter, че алткойните изглеждат готови да започнат масово рали през следващата година въпреки неотдавнашните негативни настроения около криптоиндустрията.

Алткойните все още изглеждат позиционирани за фаза на поскъпване през 2023 г. 

Анализаторът също така отбеляза, че настоящата корекция на Биткойн (BTC) е в съответствие с модели, наблюдавани преди, като подчерта, че историческият връх на BTC в един момент е имал потенциала да бъде по-нисък връх.

В структурно отношение тази корекция остава по-скоро позната, отколкото различна.

Може би, ако импулсният връх от април 2021 г. [не беше толкова] разпределителен, като например [върховете] на Лайткойн (LTC) и други [криптовалути], $69,000 щяха да бъдат по-нисък връх и на участниците щеше да им е по-лесно да приемат корекцията, започнала преди 18 месеца.

TechDev също така твърди, че ако сегашната графика на Биткойн беше обърната с главата надолу, мечките на BTC щяха силно да го шортват точно сега.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто е добре като цяло въпреки срива на FTX – Чанпен Джао


Наскоро анализаторът заяви, че BTC може да се насочи към диапазона от $100,000 до $120,000 в някакъв момент през следващата година, въз основа на неговата интерпретация на принципите на вълните на Елиът.

Теорията на вълните на Елиът е система за технически анализ, базирана на идеята, че ценовите импулси се случват в поредица от вълни, движени от психологията на тълпата. Тя постулира, че един тренд идва с пет големи вълни като всяка голяма вълна се състои от пет други малки вълни.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $16,559. Флагманската криптовалута регистрира ръст от близо 2% през последните 24 часа. BTC остава с над 76% под историческия си връх от $69,000, който достигна през ноември миналата година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.