НАЧАЛО Алткойни

Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор

ноември 25, 2022 10:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн пазарът може да започне своя възход през 2023 г., твърди анализатор

Алткойн пазарът се очаква да започне своя възход още следващата година, твърди популярния анализатор TechDev.

Псевдонимният трейдър сподели на своите последователи в Twitter, че алткойните изглеждат готови да започнат масово рали през следващата година въпреки неотдавнашните негативни настроения около криптоиндустрията.

Алткойните все още изглеждат позиционирани за фаза на поскъпване през 2023 г. 

Анализаторът също така отбеляза, че настоящата корекция на Биткойн (BTC) е в съответствие с модели, наблюдавани преди, като подчерта, че историческият връх на BTC в един момент е имал потенциала да бъде по-нисък връх.

В структурно отношение тази корекция остава по-скоро позната, отколкото различна.

Може би, ако импулсният връх от април 2021 г. [не беше толкова] разпределителен, като например [върховете] на Лайткойн (LTC) и други [криптовалути], $69,000 щяха да бъдат по-нисък връх и на участниците щеше да им е по-лесно да приемат корекцията, започнала преди 18 месеца.

TechDev също така твърди, че ако сегашната графика на Биткойн беше обърната с главата надолу, мечките на BTC щяха силно да го шортват точно сега.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто е добре като цяло въпреки срива на FTX – Чанпен Джао


Наскоро анализаторът заяви, че BTC може да се насочи към диапазона от $100,000 до $120,000 в някакъв момент през следващата година, въз основа на неговата интерпретация на принципите на вълните на Елиът.

Теорията на вълните на Елиът е система за технически анализ, базирана на идеята, че ценовите импулси се случват в поредица от вълни, движени от психологията на тълпата. Тя постулира, че един тренд идва с пет големи вълни като всяка голяма вълна се състои от пет други малки вълни.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $16,559. Флагманската криптовалута регистрира ръст от близо 2% през последните 24 часа. BTC остава с над 76% под историческия си връх от $69,000, който достигна през ноември миналата година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвеститор премести милиони XRP – ето къде отиват

Блокчейн тракерът Whale Alert отбеляза няколко блокчейн транзакции, които сочат, че голям инвеститор мести милиони долари в XRP.

декември 2, 2022 8:22 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Твърде късно ли е да си купите Shiba Inu?

Твърде късно ли е да купите Shiba Inu? Тази статия ще се опита да даде отговор на този въпрос.

декември 1, 2022 16:19 1 мин. четене

Цена на Solana: Панически разпродажби или краят на криптовалутата?

Цената на Solana беше една от най-засегнатите от срива на крипто борсата FTX. Пазарната стойност на токена изпита внезапен спад от $37.2 до $13 в началото на ноември. След този спад актива се търгуваше в диапазон, разкривайки бичи модел.

декември 1, 2022 13:24 1 мин. четене