НАЧАЛО Алткойни

Pepe: Китове, спадове и битката за пазарна капитализация

май 8, 2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pepe: Китове, спадове и битката за пазарна капитализация

Неотдавнашният спад в цената на Pepe (PEPE) предизвика подновен интерес сред големите инвеститори, което може да доведе до повишена волатилност на цената в бъдеще.

Само през миналата седмица, базираната на меме криптовалута Pepe (PEPE) предизвика голяма сензация в крипто индустрията, като отбеляза ръст на цената от 300-400%. В петък, 5 май, стойността ѝ достигна връхната си точка от $0.00000420.

В рамките на по-малко от месец от пускането ѝ на пазара на 18 април дневните обеми на търговия с монетата Pepe нараснаха до $3 милиарда, което я постави на второ място след Биткойн и Етериум. През изминалия уикенд обаче монетата бе подложена на значителен натиск от продажби.

Понастоящем PEPE се търгува на стойност $0.000002444, което показва спад от 4.59%. Пазарната ѝ капитализация понастоящем възлиза на $892 милиона, което предполага, че поддръжниците на криптовалутата са се сблъскали с предизвикателства при поддържането на пазарната ѝ капитализация над $1 милиард. Въпреки преобладаващия натиск от продажби, PEPE продължава да държи позицията си сред водещите 100 дигитални актива по пазарна капитализация – позициониран на #53 място.

Токенът PEPE претърпя значителна корекция от приблизително 50% от рекордния си връх от $0.0000046, като се има предвид настоящата му стойност. Освен това обемът на търговията през последните 24 часа е намалял до $908 милиона. След забележителния скок на цената скоро след въвеждането ѝ се очаква PEPE да запази своя нестабилен характер, което прави бъдещия ръст на цената несигурен и труден за прогнозиране.

С падането на цената на PEPE под $0.0000025, което представлява спад от почти 50% спрямо най-високата стойност, конкретен кит, участвал в неотдавнашната пазарна мания покрай меме токените, е изправен пред значителни нереализирани загуби, възлизащи на около половин милион долара.

Според данни от Lookonchain този кит е закупил 962 милиарда PEPE токена на средна цена от $0.000003122. В резултат на неотдавнашния срив на цената на Pepe (PEPE) китът е претърпял загуби в размер на $541,000.

Въпреки това някои от ранните инвеститори на Pepe токена се възползват от възможността да купят по време на този спад. LookOnChain предостави най-новата актуализация, заявявайки::

Четирима китове (вероятно едно и също лице) купиха $PEPE в рамките на триминутен прозорец след листването му и все още не са продали. Те са придобили общо 8.77 трилиона $PEPE ($22.15 милиона в момента), което води до печалби от 133,095x.

Освен това физическите лица имат възможност да проследят адресите на китовете, изброени по-долу, тъй като тези адреси оказват значително влияние върху движението на цената на Pepe (PEPE) от представянето ѝ през предходния месец.

В разгара на настоящото ценово рали Pepe несъмнено открадна вниманието от известни криптовалути като Dogecoin и Шиба Ину

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.