НАЧАЛО Биткойн

Пазарът все още не е достигнал дъно, според Уили Ву

септември 14, 2022 16:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пазарът все още не е достигнал дъно, според Уили Ву

Сривът на Биткойн под $20,000 на 9 септември беше неприятна изненада за дигиталните активи, тъй като мнозинството от пазарните участници смятаха, че дъното е достигнато още през юни, но според данни от веригата, предоставени от Уили Ву, крипто инвеститорите трябва да се подготвят за нов спад.

За да определи дали пазарът е свръхпродаден или вече достигнал e дъното, анализаторът използва терминът „точка на максимална болка“, определена от процента на монетите които са неходоносни.

Според данните от блокчейна в момента само 52% от монетите се държат на загуба, което в сравнение с предишните дъна на цикъла е поне с 5% по-ниско, отколкото би трябвало да бъде, за да се отбележи настоящото ценово ниво като повратна точка. За съжаление е трудно да се определи цената на максимална болка за по-голямата част от пазара, тъй като позициите на търговците и инвеститорите са разпределени неравномерно на различни нива на подкрепа и съпротива.

Например, срив под $20,000 може да не предизвика скок в процента на непечелившите монети, докато движение под $19, 000 ще доведе до голям брой отворени позиции.

Макар че възхода на Биткойн ще трябва да почака, ценовата база все още се движи в долния диапазон, което означава, че корекцията би трябвало да е в последните си етапи, особено, след като BTC пое още един удар след публикуването на CPI (данните за индекса на потребителските цени).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Конгресмен от САЩ коментира потенциална Биткойн забрана


Възстановяването на пазара на криптовалути най-вероятно ще се случи след облекчаването на паричната политика на САЩ. След като цикълът на повишаване на лихвените проценти приключи, на пазара би трябвало да се наблюдава завръщането на апетита за рискови инветиции, а криптовалутата ще бъде един от основните инструменти за неговото покриване.

Към момента на писане Биткойн се търгува около $20,200.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене

Ето от какво зависи представянето на Биткойн – А. Хейс

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс обръща внимание на ключово ниво на подкрепа, което би трябвало да притеснява трейдърите и инвеститорите, които са поставили дълги позиции на Биткойн (BTC).

септември 25, 2022 13:23 1 мин. четене

Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment

Според фирмата за крипто анализи Santiment Биткойн (BTC) и XRP подават бичи сигнали на фона на пазарния спад.

септември 24, 2022 10:56 1 мин. четене

Биткойн: Европейска фондова борса листва BTC ETP

Новият крипто финансов продукт с екологична насоченост е представен от дъщерно дружество на DeFi Technologies.

септември 23, 2022 20:48 1 мин. четене