НАЧАЛО Алткойни

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

05.05.2024 13:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

Хоскинсън ангажира последователите си в дискусия за интегрирането на Биткойн Кеш с блокчейн технологиите на Cardano. В представеното предложение се обмисля превръщането на Биткойн Кеш в партньорска верига на Cardano (Cardano Partnerchain) с цел подобряване на нейната функционалност и ефективност.

Диалогът, предизвикан от постовете на Хоскинсън, подчертава интереса към използването на комбинираните предимства на научната блокчейн методология на Cardano и утвърденото присъствие на Биткойн Кеш в сферата на криптовалутите. Това партньорство има потенциала да създаде една от най-усъвършенстваните вериги, използващи консенсусен механизъм за доказване на работа (Proof-Of-Work, PoW) на пазара.

Като форк на оригиналния протокол на Биткойн, стартиран през 2017 г., Биткойн Кеш беше замислен да реши проблемите с мащабируемостта чрез увеличаване на размера на блоковете. С течение на времето той култивира отделна общност и издълба ниша в пейзажа на дигиталните активи. Въпреки правните предизвикателства, с които се сблъска видният защитник Роджър Вер, общността на Биткойн Кеш остана динамична, с текущи проекти и подобрения, насочени към подобряване на използваемостта и приемането на мрежата.

Освен това Хоскинсън изрази интерес към настоящите инициативи и бъдещата пътна карта на Биткойн Кеш. Той насърчи общността да споделя подробности за текущите проекти и приоритети в екосистемата на BCH. Това подчертава нарастващата тенденция към сътрудничество, тъй като Cardano се стреми да използва технологичния си напредък заедно със стабилната инфраструктура на Биткойн Кеш.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.