НАЧАЛО Други

Основалтеля на Cardano (ADA) коментира генезиса на крипто

ноември 6, 2022 12:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основалтеля на Cardano (ADA) коментира генезиса на крипто

Криптовалутния сектор продължава да се разраства и активите му стават все по приемани. Чарлз Хоскинсън - основателя на Cardano сподели своите мисли за произхода на индустрията.

По време на изказването си на технологичната конференция Web Summit 2022 в Лисабон. Хоскинсън заяви, че крипто индустрията се е появила като реакция на присъщите проблеми на традиционните финанси, довели до финансовата криза през 2008 г.

Според основателя на Cardano проблемите, които крипто иска да реши са многобройни. Той смята още, че крипто индустрията се е появила в опит да се справим с рецесията и други проблеми, създадени от традиционните финанси, а не да замени правилно работеща система.

Хоскинсън често споделя възгледите си по различни крипто теми, което понякога го прави обект на  критика, включително заради мнението му за правната битка между Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) и Ripple.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) проби $21,000 – биковете поемат контрол


Неотдавна Хоскинсън подробно описа три ключови показателя за измерване на децентрализацията в крипто сектора, които, по думите му са устойчивост, контрол и надеждност. 

Токенът ADA на Cardano регистрира печалби след труден месец, като в момента се търгува на цена от близо $0.42.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене