НАЧАЛО Други

Основалтеля на Cardano (ADA) коментира генезиса на крипто

06.11.2022 12:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основалтеля на Cardano (ADA) коментира генезиса на крипто

Криптовалутния сектор продължава да се разраства и активите му стават все по приемани. Чарлз Хоскинсън - основателя на Cardano сподели своите мисли за произхода на индустрията.

По време на изказването си на технологичната конференция Web Summit 2022 в Лисабон. Хоскинсън заяви, че крипто индустрията се е появила като реакция на присъщите проблеми на традиционните финанси, довели до финансовата криза през 2008 г.

Според основателя на Cardano проблемите, които крипто иска да реши са многобройни. Той смята още, че крипто индустрията се е появила в опит да се справим с рецесията и други проблеми, създадени от традиционните финанси, а не да замени правилно работеща система.

Хоскинсън често споделя възгледите си по различни крипто теми, което понякога го прави обект на  критика, включително заради мнението му за правната битка между Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) и Ripple.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) проби $21,000 – биковете поемат контрол


Неотдавна Хоскинсън подробно описа три ключови показателя за измерване на децентрализацията в крипто сектора, които, по думите му са устойчивост, контрол и надеждност. 

Токенът ADA на Cardano регистрира печалби след труден месец, като в момента се търгува на цена от близо $0.42.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Tether иска да разшири бизнеса си отвъд стабилните монети

Компанията Tether, известна със своята стабилна монета USDT, наскоро представи цялостен план за преструктуриране, целящ да разшири предлагането ѝ извън стейбълкойните.

19.04.2024 9:05 1 мин. четене

Израел атакува Иран: Златото и петролът поскъпнаха

Според източници, запознати с въпроса, Израел е извършил нападение срещу Иран. Това се случва след съобщенията на иранските държавни медии в началото на петък, в които се посочва, че иранските сили са унищожили безпилотни самолети след неотдавнашния удар на Иран по Израел с дрон.

19.04.2024 8:11 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е най-голямата заплаха за съюза

Алиансът БРИКС е изправен пред предизвикателство поради ескалиращото напрежение между Китай и Индия.

19.04.2024 7:00 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на златото

Златото преживява рязък ръст на бичите настроения, тъй като цените му се покачват на графиките през април 2024 г. Само в сряда цената на златото се повиши с близо 18 пункта, което представляваше увеличение от 0.75% в рамките на 24 часа.

18.04.2024 18:15 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.