НАЧАЛО Други

OpenSea добавя поддръжка на Avalanche

октомври 12, 2022 15:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OpenSea добавя поддръжка на Avalanche

Най-големият NFT пазар започна да предлага незаменяеми токени на седем блокчейна, включително Smol от Avalanche.

Онлайн пазара на Opensea, на който миналия месец бяха изтъргувани NFT за приблизително $350 милиона в Етериум (ETH), вече поддържа незаменяеми токени от седем различни блокчейна. А именно Polygon, Етериум, Klaytn, Arbitrum, Solana, Avalanche и Optimism.

Според данни, през септември в Avalanche (AVAX) са изтъргувани незаменяеми токени с обем от $2,4 милиона в около 25,000 трансакции и само 4,488 купувачи.

Solana стартираха по същото време като Avalanche, но са изтъргували почти $130 милиона в NFT през миналия месец. Обемът е реализиран с около 3 милиона транзакции и 143,000 купувачи. Това означава, че Solana е обработила приблизително 193% повече средства, свързани с NFT в сравнение с Avalanche през септември.

Според класацията на OpenSea двете най-големи NFT колекции на Avalanche за всички времена са Smol Lands и Smol Joes.

NFT пазарът на Avalanche се захрани малко по-рано тази година с печалбите от Yield Hunt Hunters и играта Crabada, които са набрали съответно $81 милиона и $227 милиона от стартирането си.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Г20 споделя предупреждение за стабилните монети


Макар че в момента незаменяеми токени базирани на мемоари доминират в неговия пейзаж, ръководителя на бизнес развитието в Ava Labs – Доминик Карбонаро смята, че създателите на Avalanche NFT тепърва започват.

Икономиката на незаменяемите токени на Avalanche е разпределена в пет пазара, най-големият от които е посветен на популярната NFT колекция Chikn.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.