НАЧАЛО Алткойни

Други алткойн ETF може да видим чак през 2025 година – Standard Chartered

25.05.2024 7:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Други алткойн ETF може да видим чак през 2025 година – Standard Chartered

Анализаторът на Standard Chartered Bank Джефри Кендрик прогнозира, че одобрението на спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF) поставя началото на нова ера за крипто ETF, като до 2025 г. се очаква по-нататъшно развитие.

Кендрик предполага, че одобрението на Етериум ETF означава, че ETH не е класифициран като ценна книга от SEC, което може да има последици за подобни монети като SOL и XRP. Той смята, че монетите с основни технологии, подобни на Етериум, също могат да избегнат класификацията като ценни книжа, позовавайки се на позицията на SEC по отношение на Етериум.

Анализаторът подчерта и нарастващата политическа подкрепа за криптовалутите в САЩ като важен етап за индустрията, показващ промяна в регулаторните нагласи.

Кендрик очаква Биткойн и Етериум да продължат да доминират на пазара, особено по спрямо представянето им по отношение на коефициента на Шарп. Той очаква появата и на други обещаващи криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Саудитска Арабия приключи 50-годишната си сделка със САЩ за петродолара

В света на финансите предстои голяма промяна, тък като на 9 юни Саудитска Арабия реши да не подновява споразумението си за петродолара със САЩ.

13.06.2024 14:30 1 мин. четене

MicroStrategy набира средства, за да купи още Биткойн

Един от най-големите институционални притежатели на Биткойн MicroStrategy обяви днес, че възнамерява да предложи, в зависимост от пазарните условия и други фактори, конвертируеми първостепенни облигации с падеж 2032 г. на обща стойност $500 милиона в частно предлагане на лица, за които има основания да се смята, че са квалифицирани институционални купувачи.

13.06.2024 13:54 1 мин. четене

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.