НАЧАЛО Алткойни

Нови криптовалути, които да следите през януари 2023 г.

януари 5, 2023 14:17 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нови криптовалути, които да следите през януари 2023 г.

Ето кратък списък на топ три нови криптовалути, които очакват своето публично листване през 2023 година.

Искате да инвестирате в криптовалути и вече сте си харесали токен? Обърнете внимание на началните етапи на развитие. Ако една нова криптовалута показва голям потенциал по отношение на визията, пазарната значимост и надеждността, то тя демонстрира потенциал. Направете проучване и обмислете покупка, докато цената е ниска. Ранното инвестиране може да ви гарантира най-висока възвръщаемост с течение на времето.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Ето кратък списък с три отлични нови криптовалути, които очакват своето публично листване. Разберете как те се открояват на пазара и защо биха могли да се превърнат в отлични инвестиции.

 

Какъв бе криптопазарът през 2022 г.

Знаем, че 2022 г. беше трудна година за световните пазари. Стойността на фондовия пазар в САЩ се понижи с над 15%, тази на облигационните пазари – с над 20%, а криптопазарите – с над 50% спрямо пика им през 2021 г.

В началото на 2022 г. централните банки по света започнаха да повишават лихвените проценти, за да забавят инфлацията. Затягането на паричната и фискалната политика драстично намали апетита на инвеститорите към риск и спекулативни инвестиционни стратегии. Много инвеститори предпочетоха да продадат или изцяло да излязат от спекулативните класове активи. Този макроикономически натиск засегна традиционните активи и оказа огромен натиск върху нововъзникващите класове активи, включително криптовалутите.

Икономическата ситуация от 2022 позволи на подривният клас активи да блесне. Рекордно ниските лихвени проценти, разширяващото се парично предлагане и силната икономика създадоха предпоставки за рекорден растеж, както на цените, така и на приемането, в криптоикономиката.

Най-добрите нови крипто токени, които да разгледате през януари 2023 г.

Ето и подробен анализ на някои нови крипто проекти. Той ще ви даде представа за това как тези токени са позиционирани и могат да се разрастнат през следващата година. Тук са подбрани само релевантни за пазара проекти с реална полезност. Криптовалутите, задвижвани от хайп не успяха да издържат теста на времето. Проектите, които ще разгледаме, са нови на пазара и имат много потенциал за растеж.

Ето три нови криптовалути, на които да обърнете внимание през 2023 г.

  • FightOut – M2E проект със силно първоначално предлагане.
  • Dash 2 Trade – токен, който позволява на инвеститорите да следят тенденциите на пазара
  • C+Charge – нов зелен крипто токен, посветен на децентрализацията на пазара на електрически превозни средства

FightOut – M2E проект със силно първоначално предлагане

FightOut е нова криптовалута, която за по-малко от три месеца от пускането си на пазара събра голяма общност. В основата си FightOut е фитнес приложение, съсредоточено около така нашумялата концепция за Move-2-Earn. Целта на проекта е да внесе повече лекота и ефективност във фитнеса, като използва най-новите технологии, включително блокчейн.

Ако не сте запознати с концепцията „Move-2-Earn“, ето кратко въведение за това как работи тя. Да кажем, че тренирате във фитнеса или вкъщи. С помощта на move-to-earn приложение можете да проследявате движенията си и да получавате възнаграждение въз основа на постиженията си и степента на завършеност. Колкото повече се движите, толкова повече печелите.

REPS и FGHT

FightOut има два токена – REPS и $FGHT. REPS се използват за извършване на покупки в приложението и могат да бъдат спечелени или закупени с фиксирана валута или $FGHT. Но REPS, закупени с $FGHT, се предлагат с 25% бонус.

$FGHT е основния актив на метавселената FightOut. Тя може да се използва за заплащане на участие в лиги, турнири и специални режими на игра. Всички покупки, направени в метавселената, ще бъдат в $FGHT.

FightOut вече е в предварителна продажба на своя токен $FGHT. Това ще бъде най-евтиният начин за инвестиране да влезнат в проекта, тъй като холистичният подход, представен от FightOut, се възприема както сред крипто, така и сред физическите потребители. Можете да закупите токена с ETH, USDT и кредитна карта от официалния уебсайт.

Dash2Trade

Dash 2 Trade е добре позиционирана за 2023 г. Криптообщностите и социалните медии я приветстват като следващия голям ютили токен. Към момента на писане на статията е в последната фаза на предварителната си продажба, като за няколко седмици вече е събрал близо $13.6 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Първото листване на D2T на CEX е насрочено за сряда, 11 януари 2023 г., което според прогнозите ще доведе до поне десеткратно увеличение на токена спрямо цената му при предварителната продажба.

Основателен ли е този шум?

Dash 2 Trade е платформа за сигнали и анализи, създадена от трейдъри за трейдъри. На пазара не липсват платформи за анализ, но са малко тези, които се грижат за широка потребителска база от опитни и начинаещи потребители. Това обяснява защо инвеститорите и трейдърите се запасяват с D2T. Проектът вчера стартира с пускането на дългоочакваното информационно табло.

D2T табло за управление на търговията

Таблото за управление ще ви помага да изграждате и прецизирате портфейла си, като използвате набор от данни. Например, то ще опростява търсенето на токени на ръба на пробив с помощта на уникални социални индикатори. От друга страна, Dash 2 Trade Strategy Builder and Back-Tester отразява пазарните условия на живо и ви помага да тествате рентабилността на нова стратегия.

d2t

C+Charge – зелен крипто токен, целящ децентрализацията на пазара на електрически превозни средства

Докато криптовалутите отдавна са обвинявани за несправедливия им дял от въглеродния отпечатък, сега нещата изглеждат по-екологични. Не говорим само за преминаването към механизми за консенсус за доказателство за залог. Проектите, базирани на блокчейн, идват с уникални случаи на употреба, посветени на оздравяването на планетата. Добър пример за това е C+Charge – стабилна екосистема за плащане и зареждане на електромобили от типа Peer-to-Peer (P2P).

C+Charge

Въпреки множеството си плюсове, електромобилите вървят с известни минуси. Сегашната инфраструктура от станции за зареждане на електромобили е недостатъчна, за да поддържа нарастващия брой електрически коли по пътищата. Неунифицираните платежни портали и стандарти за зареждане пречат на масовото им приемане.

Друг проблем е, че водачите и собствениците на електромобили нямат възможност да печелят въглеродни кредити, за разлика от собствениците на зарядни станции и производителите на електромобили. Тук се намесва C+Charge. Тя разпределя индивидуални електронни портфейли на потребителите, които могат да ги използват, за да плащат за зареждане на EV с токена на C+Charge – $CCHG.

Как C+Charge опростява пазара на електрически превозни средства?

C+Charge въвежда платформа и приложение, базирани на блокчейн, за да внесе повече прозрачност и сигурност в индустрията, особено в ценообразуването. C+Charge е първото приложение за зареждане на електромобили, което възнаграждава водачите с въглеродни кредити за използване на мрежата C+Charge. Мрежата и приложението C+Charge ще бъдат съвместими с OCPP 2.0, което позволява интегрирането им с универсалния стандарт за зарядни станции.

Програмата за „отразяване“ на C+Charge ще позволи на притежателите на токени да натрупват въглеродни кредити, като 1% от транзакциите ще се използват за закупуване на въглеродни кредити и ще се разпределят пропорционално между притежателите на токени. Тя си партнира с големи производители и оператори на електрически превозни средства.

В заключение

Тази статия е преглед на три от добри нови криптовалути, които се подготвят за публичното си представяне. Dash 2 Trade вече е натрупал голяма общност благодарение на високата си използваемост. А проекти като C+Charge и FightOut извеждат на преден план комунални услуги от реалния свят, които ще ускорят приемането на блокчейн през следващите години поради масовата си привлекателност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене