НАЧАЛО Прессъобщения

Нов алткойн заема лидерската позиция: Ще надмине ли Етериум (ETH) и XRP през 2024 г.?

октомври 30, 2023 15:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов алткойн заема лидерската позиция: Ще надмине ли Етериум (ETH) и XRP през 2024 г.?

Много анализатори спекулират, че Everlodge (ELDG) може да задмине утвърдени играчи като Етериум (ETH) и XRP до 2024 г.

Понастоящем Everlodge е във фаза на предварителна продажба – вълнуващ етап, който позволява на ранните инвеститори да се включат в начален етап на това, което може да бъде следващото голямо нещо в света на криптовалутите. Нека да разгледаме въпроса отблизо.

Ядрото на екосистемата на Everlodge (ELDG) и нейният пазарен потенциал

Everlodge очертава иновативен курс в сферата на недвижимите имоти, като представя изключителна възможност: частична собственост върху разкошни ваканционни жилища и луксозни имоти, благодарение на мощната комбинация от NFT (незаменяеми токени) и блокчейн технология.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Помислете дали не искате да притежавате дял от изискана вила в Маями или петзвезден парижки хотел. Такива мечти могат да станат постижими чрез Everlodge, който издава имоти, под формата на NFT и ги фракционира.

Дори дял от едва $100 може да ви направи частичен съсобственик на луксозно имение, а с нарастването на стойността на имота ще нарасне и вашата инвестиция.

Но това не е всичко. Функцията Launchpad на Everlodge служи като трамплин за разработчиците на имоти, улеснявайки набирането на капитал и предлагайки център за търговия с имоти, подкрепени от NFT. След това има Rewards Club – ексклузивна зона, която предлага безплатни престои на луксозни места, с възможност за препродажба на нощувки за допълнителен доход.

Централно място в тази революционна платформа заема токенът ELDG. Освен като транзакционна валута, ELDG предлага механизми за стейкинг и възнаграждение, което позволява на притежателите да печелят различни криптовалути като пасивен доход.

Понастоящем цената на ELDG е примамлива – $0.023 по време на шестия етап на предварителна продажба, но тя ще се увеличи в следващите фази. Анализаторите на индустрията са оптимистично настроени за бъдещето на токена, като прогнозират изумителен скок от 3,000% през 2023 г., след като той бъде регистриран на големите борси.

Със своя изобретателен подход и завладяващи предложения ELDG има всичко необходимо, за да измести 10-те най-големи криптовалути. Нещо повече, след като Етериум се бори за мащабиране на мрежата си, а Ripple е изправенa пред регулаторни пречки, Everlodge се очертава като водещ проект в надпреварата за революционизиране на пазара на недвижими имоти на стойност $280 трилиона.

За повече информация относно предварителната продажба на Everlodge (ELDG) можете да посетите техния уебсайт или да се присъедините към общността им тук.

Етериум (ETH): В очакване на пробиви и обмисляне на алтернативи

Светът на Етериум без съмнение се движи като влакче в увеселителен парк. От скока си през второто тримесечие, когато се изкачи от $1,377 до възхитителните $2,135, Етериум оттогава пое надолу, като цените се колебаят около $1,600, прекъсвайки преди това възходящата инерция.

И все пак е от решаващо значение да не приемаме този спад на цените като индикатор за цялостното състояние на Етериум. Гордеейки се със забележителната TVL от $21 милиарда, процъфтяващото DeFi пространство е свидетелство за трайната привлекателност на Етериум и ключовата му роля в крипто сферата.

За лоялните към Етериум се наблюдава нарастващо нетърпение, тъй като криптовалутата е в сянката на съпротивата от $2,100 вече повече от година. Макар да вярват в дългосрочните перспективи на Етериум, мнозина от тях търсят възможности като предварителната продажба на Everlodge, за да оптимизират печалбите си междувременно.

Ентусиастите на Етериум с нетърпение очакват криптовалутата да преодолее бариерата от $2,100, считана за важен етап. Ако Етериум успешно преодолее това препятствие, това би могло да проправи пътя за достигане на границата от $10,000. Дотогава ELDG остава обещаващ претендент на крипто пазара, който има за цел да надмине Етериум и Ripple през 2024 г.

Победата на Ripple и преходът към полезността с Everlodge (ELDG)

След съдебната си победа, при която XRP беше обявена за неценна книга, Ripple почти веднага стана свидетел на 100% покачване на цената, привличайки наплив от инвеститори. Но дали правният триумф на Ripple не дойде твърде късно?

Макар че армията на XRP е оптимистично настроена, от съществено значение е да се разбере пътят на монетата преди и след неволите на компанията със SEC.

През януари 2018 г. XRP достигна исторически връх от $3.84, но шест месеца по-късно се срина до едва $0.28.

Смяташе се, че победата на Ripple ще изпрати цената на XRP нагоре, но реалността беше различна. След като се повиши от под $0.50 до $0.95 в рамките на един ден, монетата върна по-голямата част от предишните си печалби.

XRP отново се бори под устойчивата точка на съпротива от $0.55, която преди това беше таван в продължение на повече от дванадесет месеца.
Преходният характер на ескалацията на цената на XRP след съдебната му победа поражда несигурност.

Мнозина се чудят: Ако такъв монументален успех не може да поддържа ралито, какъв може да бъде следващият катализатор на XRP?

На фона на тази неяснота, монетата се смята за податлива на пренебрегване от страна на крипто ентусиастите, които гледат на проекта като токен, който не се гордее с нищо друго освен с празни обещания.

На хоризонта се очертава преход към токени, ориентирани към полезността и стойността. Това е добра новина за ELDG, тъй като тя има реални приложения в недвижимите имоти на стойност трилиони долари.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.