НАЧАЛО Прессъобщения

Предварителната продажба на DTX Exchange (DTX) достигна $500,000 въпреки срива на цените на Dogwifhat (WIF) и Worldcoin (WLD)

11.05.2024 16:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предварителната продажба на DTX Exchange (DTX) достигна $500,000 въпреки срива на цените на Dogwifhat (WIF) и Worldcoin (WLD)

На фона на фазата на корекция на по-широкия крипто пазар, много алткойни показват низходящи траектории, като милиони са ликвидирани, принуждавайки инвеститорите да понесат забележими финансови загуби.

Dogwifhat (WIF) се очертава като най-големия губещ сред меме монетите, ставайки свидетел на масивен ценови срив и разпродажба на токени от китовете.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Worldcoin (WLD), след значителен скок, също стана свидетел на ценови срив и се очаква да достигне нови дъна, според водещи анализатори. На фона на турбулентния пазар друг нововъзникващ проект се откроява като най-добрия избор за инвеститорите, за да си осигурят огромни печалби и дългосрочна устойчивост.

Милиони ликвидирани в Worldcoin (WLD) – цената може да падне до $3.8

Worldcoin (WLD) стана свидетел на нисходяща траектория през последната седмица. Въпреки обещаващата си тенденция, WLD е изправена пред мечи настроения поради избледняващия хайп около потенциалното сътрудничество между OpenAI и Worldcoin. Тази новина беше подхранена, когато ученият в областта на изкуствения интелект Пийт Хуанг разказа в социалните медии за дебюта на ‘search.ChatGPT.com’ на 9 май.

Освен това низходящата тренд линия на Worldcoin може да е била повлияна и от твърденията на Уорън Бъфет за финансови злоупотреби, улеснени от AI технологията. Макар че токенът стана свидетел на незначително покачване на цената, WLD отново се забавя на фона на слухове и спекулации относно перспективите му. На месечната графика Worldcoin се понижи с 12%.

Според анализаторите цената на WLD може да се върне към нови нива на подкрепа, ако траекторията се запази.

Bluntz прогнозира спад до $1 за Dogwifhat (WIF) на фона на 15% спад

Dogwifhat (WIF) е позната меме монета в крипто пространството. Въпреки че донесе огромни печалби на инвеститорите в последната меме мания, цената на WIF се срина до ново дъно. На фона на масовите разпродажби и намаляването на активността във веригата с 22%, водещи анализатори като Bluntz прогнозират значителен спад на цената на WIF, който потенциално може да се понижи с към границата от $1.

Dogwifhat се търгува в средния диапазон между $3 и $3.5, което представлява спад от 15% в месечен план. Цената на WIF е навлязла в етап на корекция, което води меме токена към спад. На фона на пазарната турбуленция инвеститорите в Dogwifhat насочват вниманието си към борсата DTX, която в момента е във фаза на предварителна продажба и която се очаква да донесе 25-кратна възвръщаемост, след като се появи на големите борси.

DTX Exchange (DTX) грабва пазара с рязък скок в предварителната продажба, достигнала $525,000

DTX Exchange (DTX) открадна светлината на прожекторите от досегашните проекти като притежаваща значителен потенциал за огромни печалби платформа. С иновативна предварителна продажба, набрала $525,000 в етап 2, DTX се откроява сред останалите предпродажби. Платформата разполага с функции за 1,000Х ливъридж на различни пазари, включително акции, дялове и криптовалути.

Платформата за търговия на DTX предлага авангардни случаи на използване и достъпна среда за търговия. Поддържайки над 120,000 актива за търговия, платформата има за цел да даде възможност на търговците да разполагат с разпределителни ликвидни пулове и стабилна сигурност. Притежателите на DTX имат право на права за управление и достъп до мегаподаръци.

Благодарение на портфейлите без попезителство и пълния достъп до дигитални активи, борсата DTX в момента е доста търсена. Инвеститорите бързат да грабнат токените на цена от $0.04, преди те да нараснат до $0.06 в следващия кръг. Разработчиците смятат, че токените ще достигнат $1, преди да се появят на основните централизирани борси (CEX), което прави този момент идеален за ранните инвеститори да се присъединят към DTX Exchange.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

19.05.2024 22:15 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Динамика на пазара и потенциал за растеж: Shiba Inu, Furrever Token и Solana навигират през крипто пространствотоВ постоянно развиващия се свят на криптовалутите Shiba Inu, Ethereum и Solana правят значителни стъпки, които отразяват техните уникални позиции и потенциал на пазара.

19.05.2024 17:40 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.