НАЧАЛО Прессъобщения

Последният скок на Solana (SOL) повиши настроенията, но не за дълго: конкурентът на Shiba Inu (SHIB) – Furrever Token съобщи за награда от $20,000, засилвайки оптимизма на инвеститорите11.05.2024 8:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Последният скок на Solana (SOL) повиши настроенията, но не за дълго: конкурентът на Shiba Inu (SHIB) – Furrever Token съобщи за награда от $20,000, засилвайки оптимизма на инвеститоритеТъй като Solana преживява значителен скок в ранните часове на деня, настроенията на инвеститорите на целия пазар се повишават, отразявайки подновен оптимизъм.

Този скок съвпада с повишения интерес към Furrever Token, който се очертава като сериозен конкурент на Shiba Inu, особено с обявяването на конкурс, в който потребителите могат да спечелят до $20,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Комбинацията от впечатляващото представяне на Solana и примамливата оферта на Furrever Token допринася за вече повишеното вълнение сред инвеститорите, подчертавайки динамичния характер на криптовалутния пейзаж.

Solana (SOL) поскъпна, създавайки предпоставки за потенциален растеж в условията на пазарна динамика, но отново загуби инерция

Solana (SOL) отбеляза забележителен скок вчера, но сега текущата ѝ цена е $145, отбелязвайки 5% спад от вчера. Забележително е, че нивата на съпротива и подкрепа на Solana се сближават, което подсказва за предстоящо значително движение.

Освен това неотдавнашните широкомащабни трансфери на Solana, оценени на приблизително $1.5 милиарда, породиха опасения. Тези трансфери, в съчетание с ликвидацията на активи от фалиралата борса FTX с цел изплащане на задълженията към кредиторите, могат да окажат влияние върху цената на SOL през следващите дни. Времето и скоростта на разпродажба на Solana от FTX остават несигурни, като се има предвид значителната част от предлагането на борсата, която е блокирана.

Въпреки потенциалната краткосрочна волатилност, дългосрочните перспективи на SOL остават стабилни, подкрепени от общата стойност на блокираната мрежа от над $4 милиарда. Тъй като Solana продължава да служи като предпочитана мрежа за нововъзникващи меме токени, ценовата ѝ траектория може да отбележи покачване до $200 през следващите месеци, последвано от потенциално повторно тестване на историческия ѝ връх към края на годината.

Shiba Inu (SHIB) показва устойчивост сред пазарната волатилност:Анализ на цените и прогнози

Shiba Inu (SHIB) демонстрира значима устойчивост на фона на пазарната волатилност, като текущата ѝ цена е $0.000022665, което отразява спад от 2% от вчера, което е доста по-малко от при Solana, позиционирайки SHIB като 11-та по големина монета по пазарна капитализация.

Въпреки неотдавнашните колебания, SHIB демонстрира стабилно възстановяване, привличайки вниманието на инвеститори и анализатори. Макар да отбеляза спад от 14% през последния месец, дължащ се на пазарни корекции, сегашното покачване на стойността сигнализира за нарастващ оптимизъм сред инвеститорите, потенциално преминаващ от мечи към по-бичи пазарни нагласи.

Освен това неотдавнашните събития в екосистемата на SHIB подхраниха пазарния оптимизъм, особено по отношение на нейния процент на изгаряне. Забележителното 5,564% увеличение на степента на изгаряне, което доведе до изваждането от обращение на приблизително 25.93 милиона SHIB токена, вдъхна оптимизъм на пазара. Това развитие подчертава положителната перспектива за притежателите на SHIB и инвеститорите, като очакванията за намалено предлагане потенциално водят до повишаване на стойността.

В перспектива ценовата траектория на SHIB остава зависима от динамиката на пазара. Продължаващият бичи натиск би могъл да тласне SHIB към надхвърляне на границата от $0.000025 и потенциално да достигне $0.00003, докато спад може да свали стойността ѝ до нива на подкрепа от $0.000023 или дори $0.000022. Техническите индикатори предполагат период на относителна стабилност, като линията на дивергенция на пълзящите средни стойности (MACD) показва ограничена инерция, а индексът на относителната сила (RSI) отразява балансирано състояние на пазара. Лентите на Болинджър предполагат ниска волатилност, като цената се колебае основно в тесен диапазон.

Furrever Token се превръща в основен конкурент на Shiba Inu (SHIB)

Furrever Token (FURR) бързо се очертава като значителен конкурент на Shiba Inu (SHIB) в пространството на криптовалутите. С текущата си цена от $0.000648 и успешна фаза на предварителна продажба, която събра над $1 милион само за два месеца, FURR привлече значително внимание както от страна на инвеститорите, така и от страна на ентусиастите. Предстоящото стартиране на проекта на децентрализирани борси (DEX) като PancakeSwap допълнително засилва инерцията му, а очакванията са свързани с потенциалното му въздействие върху пазара.

Един от ключовите фактори, които стимулират възхода на FURR като конкурент на SHIB, е неговото уникално позициониране в крипто екосистемата. Докато SHIB придоби популярност като меме монета, съсредоточена около породата кучета шиба ину, FURR се отличава, като се фокусира върху екосистема с котешка тематика, използвайки огромната популярност на съдържанието, свързано с дигитални котки, в интернет.

Това стратегическо позициониране позволява на FURR да се насочи към отделен сегмент от пазара, като същевременно се възползва от нарастващото търсене на токени с животинска тематика.

Освен това FURR набира популярност чрез своите иновативни инициативи и усилия за ангажиране на общността. Обявяването на конкурс за раздаване на $20,000 привлече вниманието на инвеститорите, като предложи на участниците възможност да се борят за големи награди и насърчи чувството на вълнение и ангажираност в общността на FURR. Този конкурс служи като доказателство за ангажираността на FURR да приобщава своите потребители и да създава динамична екосистема около своя токен.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Токенсега

Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.