НАЧАЛО Прессъобщения

ETFSwap (ETFS) цели $50 милиарда ликвидност в крипто ETF като водеща платформа за обмен

11.05.2024 9:51 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ETFSwap (ETFS) цели $50 милиарда ликвидност в крипто ETF като водеща платформа за обмен

ETFSwap (ETFS) наскоро достигна за рекордно кратко време границата от $1 милион в своя частен и предварителен кръг на продажба, а сега DeFi платформата е има за цел да постигне още по-впечатляващо постижение: достигане на границата от $50 милиарда в крипто ETF ликвидност.

Струва си да се отбележи, че екипът на ETFSwap (ETFS) постигна целта си да набере $750,000 само в рамките на три дни от частната си продажба. Освен това екипът успешно разпродаде повече от 60 милиона ETFS токена на първия етап от предварителната си продажба.

Впечатляващите цифри, които платформата постигна, ще положат солидна основа за бъдещата ѝ цел да генерира $50 милиарда ликвидност в крипто ETF. Тази огромна ликвидност ще гарантира, че търговците ще се радват на безпроблемни суапове за крипто двойки.


 

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Платформата поддържа и токенизация на активи в допълнение към крипто суаповете. Следователно потребителите могат да конвертират от действителни криптовалути в крипто ETF-и с цени, които отразяват представянето на базовия крипто актив в реално време. С цел по-дълбока ликвидност в близко бъдеще, търговците ще се радват на минимални такси за транзакции и оптимална сигурност на платформата за крипто ETF и суапове.

Защо границата от $50 милиарда е реалистичен крайъгълен камък за ETFSwap (ETFS)

Всички водещи мениджъри на фондове като GrayScale, BlackRock и Fidelity могат да се похвалят с нетна ликвидност за Биткойн ETF над $10 милиарда. Интересно е, че ETFSwap (ETFS) разполага с децентрализирана ETF инфраструктура, което прави платформата жизнеспособна алтернатива на гореспоменатите ETF компании.

ETFSwap (ETFS) засенчва и трите мениджъра на фондове, като предлага по-малки такси за транзакции, лесен достъп до крипто ETF и поддържа децентрализирана екосистема, която поставя интересите на инвеститорите на преден план. Това поставя ETFSwap (ETFS) на водещото място като водеща ETF платформа.

Като се има предвид, че експертите в областта на криптовалутите очакват скорошно одобрение на спот Ethereum ETF от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, крайъгълният камък от $50 милиард не е нереалистичен. Одобряването на спот ETH ETF ще доведе до нови пари на пазарите на крипто ETF.

Несъмнено това би повишило ликвидността на пазара на крипто ETF като цяло. По-конкретно, ако спот ETF на ETH бъде одобрен от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, ETFSwap (ETFS) ще бъде най-големият печеливш. Това е така, защото ETFSwap (ETFS) се откроява като единствената ETF платформа, изградена върху блокчейна на Етериум и предлага на инвеститорите предимствата на децентрализацията. Платформата дава възможност за дробно инвестиране, поддържа търговия, суапове и инвестиции 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и има по-ниски такси от обикновените ETF платформи.

ETFSwap (ETFS) срещу конкурентни ETF платформи

Мениджърите на ETF фондове като GrayScale, BlackRock и Fidelity имат огромен обем активи под контрол и голяма ликвидност. Данните от Farside, известна компания за крипто анализ, обаче разкриха, че GrayScale, BlackRock и Fidelity са регистрирали намаляващи притоци наскоро.

Докато тези мениджъри на централизирани ETF фондове са регистрираха дни с високи дневни отливи, при ETFSwap (ETFS) е обратното.

Платформата ETFSwap (ETFS) отбеляза рязък ръст на дневния приток на средства, което повиши ликвидността на платформата. Нарастването на притока показва, че инвеститорите са определили ETFSwap (ETFS) като оптимално решение на централизираните ETF платформи.

За да се даде допълнителна възможност за децентрализация, платформата разполага с роден токен – ETFS, който притежателите могат да използват, за да вземат колективно управленски решения в полза на екосистемата. Освен това инвеститорите могат да получават пасивен доход от платформата под формата на такси, когато залагат токена ETFS.

За токена ETFS се предполага, че може да има шанс да нарасне със 110% или повече след първия етап на предварителната му продажба. Понастоящем токенът струва $0.00854, а според известни експертни анализатори това би била най-ниската цена, на която токенът някога би се търгувал, като се имат предвид фундаменталните му характеристики.

С изтичането на времето за предварителна продажба институционалните инвеститори и инвеститорите започват да обмислят дали вече не е време да придобият ETFS.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.