НАЧАЛО Други

NFT колекцията Azuki доминира пазара във вторник с най-много продажби

01.05.2024 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT колекцията Azuki доминира пазара във вторник с най-много продажби

Azuki, базирана на Етериум колекция, доминира в класацията за продажби на незаменяеми токени (NFT) във вторник, като събра впечатляващите $1.13 милиона.

Този скок в дневните продажби увеличи обема на всички продажби на Azuki до приблизително $1.12 милиарда, осигурявайки му позицията на осма по големина колекция на NFT пазара.

Azuki се открои като единствената колекция, която надхвърли границата от $1 милион в продажбите си във вторник, на фона на общия спад на продажбите, които се понижиха с близо $2 милиона, отбелязвайки най-големия спад от 12 април насам, по данни на CryptoSlam.

След Azuki, втората по резултат колекция бе DMarket, представляваща предмети в играта на Mythos мрежата, с продажби на обща стойност близо $887,880. Базираната на Avalanche колекция Dokyo си осигури третото място по дневни продажби, генерирайки $716,860 от 948 транзакции.

Сред забележителните колекции бяха Bored Ape Yacht Club (BAYC) и CryptoPunks, като и двете регистрираха продажби за малко над $500,000.

Дневната класация стана свидетел на нови листинги и значителни движения – колекции като базираните на Биткойн $WZRD BRC-20 NFT постигнаха най-успешния си месец досега, приключвайки с продажби за $36 милиона.

Въпреки че стартирането на Runes в деня на халвинга увеличи продажбите на проекти, базирани на Биткойн, месечният обем на продажбите възлезе на $598 милиона, което е малко по-малко от мартенските $622 милиона.

На NFT фронта на Етериум през април продажбите възлязоха на $241.5 милиона, отбелязвайки най-лошия си месечен резултат от октомври миналата година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС прогресивно интегрира свои собствени финансови системи

Иранският посланик в Русия, Казем Джалали, подчерта активното участие на Иран в усилията за сътрудничество с Русия в рамките на БРИКС по време на неотдавнашна пресконференция, проведена на 16 май.

20.05.2024 7:30 2 мин. четене

Ето какво може да привлече милиарди долари към крипто пазарите

В неотдавнашно изявление главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин подчерта значителен, но до голяма степен пренебрегван катализатор на крипто пазара.

20.05.2024 7:00 2 мин. четене

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.