НАЧАЛО Други

NFT: Yuga Labs и Moonbirds представят нови права на притежателите

01.05.2024 3:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT: Yuga Labs и Moonbirds представят нови права на притежателите

NFT колекцията Moonbirds, която сега е под егидата на Yuga Labs, наскоро претърпя значителна трансформация в своята рамка за авторски права, поставяйки началото на нова ера на ексклузивни търговски права за нейните притежатели.

Това бележи значително отклонение от предишния модел, който позволяваше открита комерсиализация под лиценза Creative Commons CC0.

Чрез привеждане в съответствие с успешните проекти на Yuga Labs като Bored Ape Yacht Club и CryptoPunks, Moonbirds има за цел да подобри своето пазарно позициониране и да предложи по-голяма стойност на своята нарастваща общност от NFT ентусиасти.

Придобиването на Moonbirds от Yuga Labs през февруари не само доведе до промени в собствеността, но също така предизвика стратегическа промяна към предоставяне на притежателите на ексклузивни търговски права, подобни на тези, на които се ползват притежателите на Mythics.

Този ход идва на фона на по-широко преструктуриране в рамките на Yuga Labs, водено от корекции в отговор на намалените обеми на търговия и възнаграждения в нейните водещи NFT колекции.

Въпреки тези предизвикателства, Moonbirds остава непоколебима в ангажимента си към иновациите, обявявайки планове да се впусне в царството на 3D аватарите, предназначени за анимация.

Този преход към по-динамични дигитални активи подчертава отдадеността на Moonbirds да предоставя по-богато и по-завладяващо потребителско изживяване, в съответствие с развиващите се тенденции в дигиталното изкуство и виртуалните среди.

Освен това Moonbirds проучва възможностите за разширяване на присъствието на своята марка отвъд дигиталната сфера чрез въвеждане на физически стоки и инициативи за ангажиране на общността, включително специални събития и партньорства за физически колекционерски предмети.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.