НАЧАЛО Биткойн

Най-лесният метод да станете милионер според Робърт Кийосаки

11.06.2024 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-лесният метод да станете милионер според Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки посочи най-простият начин да станете милионер. Робърт Кийосаки е американски бизнесмен и автор, известен с поредицата си от книги за лични финанси „Богат татко, беден татко“.

Той поясни, че е трудна работа да се започне бизнес, който да донесе на човек седемцифрено нетно състояние, за разлика от възможностите, които носи Биткойн.

“Да си предприемач, който печели милиони, е трудно. Опитвал съм го и преди. Трябва да си умен, отдаден и понякога късметлия, за да станеш милионер чрез собствен бизнес. Причината, поради която купувам Биткойн, е, че той работи по-усилено от мен“ , заяви той.

Някои от тези, които го следват, обаче смятат, че предвид сегашната висока цена на BTC, за обикновения човек би било практически невъзможно някога да достигне статут на милионер само чрез този вид инвестиции . Аналитичната компания Kaiko, наскоро откри, че всеки ден се създават приблизително 2,000 нови BTC портфейли, на стойност милион долара.

Според Glassnode има около 115,000 адреса на портфейли, съдържащи Биткойн на стойност над $1 милион, въпреки че не всички от тях може да принадлежат на индивидуални инвеститори. Кийосаки също така заяви, че очаква стойността на водещата криптовалута да достигне $350,000 до август, което бе прието скептично в крипто средите.

Kъм момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $67,554, отчитайки спад от 2.55% за последните 24 часа

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доналд Тръмп вдига мерника на Джо Байдън и каза, че бъдещето на Биткойн ще бъде създадено в САЩ

След като беше един от политиците, който често споделяше антикриптовалутните си настроения, но показа известна подкрепа, Доналд Тръмп влезе в заглавията на вестниците с последните си изявления.

15.06.2024 12:02 1 мин. четене

Най-големият телеком в Европа започва да копае Биткойн

По време на Биткойн конференцията в Прага, състояла се между 13 и 15 юни, представител на една от най-големите телекомуникационни компании в света излезе с важно съобщение.

14.06.2024 23:58 2 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна под $66,000 – каква е причината?

Цената на Биткойн (BTC) продължава да изпитва затруднения да пробие на нивото от $67,000. Стойността на актива дори падна под $66,000 през последния час. На какво се дължи това?

14.06.2024 19:15 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.