НАЧАЛО Биткойн

“Луда” прогноза за цената на Биткойн от Робърт Кийосаки

07.06.2024 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Луда” прогноза за цената на Биткойн от Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, известен с книгата си „Богат татко, беден татко“, наскоро направи смела прогноза за цената на Биткойн.

Той вярва, че криптовалутата може да скочи до $350,000 до 25 август 2024 г. Споделяйки мислите си в социалните медии, Кийосаки поясни, че това е чисто негово мнение и не е гарантиран резултат.

Увереността на Кийосаки в потенциала на Биткойн произтича от критичния му възглед за настоящото политическо и икономическо лидерство, което той смята за неефективно. Той е твърд поддръжник на криптовалути като Биткойн, Етериум и Solana, като непрекъснато ги добавя към инвестиционното си портфолио. Той твърди, че стойността на тези дигитални активи ще нарасне както поради присъщия им потенциал, така и поради лошото управление от страна на лидери като президента Джо Байдън, министъра на финансите Джанет Йелън и председателя на Федералния резерв Джеръм Пауъл.

Той нарича тези лидери „трите марионетки“, предполагайки, че техните политики водят икономиката към криза. Кийосаки също препоръчва златото и среброто като защита срещу инфлацията и нестабилността на пазара.

Неговата прогноза е в съответствие с други оптимистични прогнози на финансови експерти като Кати Ууд от ARK Invest, която вярва, че Биткойн може в крайна сметка да достигне $3.8 милиона за монета. Въпреки че подобни цифри може да изглеждат пресилени, те отразяват нарастващата вяра в трайния потенциал на криптовалутите.

В година, в която Биткойн се повиши до над $70,000, воден от увеличеното институционално приемане и ролята му като хедж срещу инфлацията, перспективите на Кийосаки резонират с много инвеститори. Той вижда настоящото лошо икономическо управление като катализатор, който тласка повече инвеститори към алтернативни активи като Биткойн, Етериум и Solana.

Въпреки че прогнозите на Кийосаки може да изглеждат крайни за някои, неговите съвети за диверсификация на инвестициите и защита на богатството в несигурни икономически времена са разумно напомняне. Балансирането на инвестиции както в дигитални, така и в физически активи може да помогне за смекчаване на рисковете и капитализиране на възможностите в бързо променящия се финансов пейзаж.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Биткойн падна под $66,000 – каква е причината?

Цената на Биткойн (BTC) продължава да изпитва затруднения да пробие на нивото от $67,000. Стойността на актива дори падна под $66,000 през последния час. На какво се дължи това?

14.06.2024 19:15 2 мин. четене

Изключително оптимистична прогноза за цената на Биткойн от Bernstein

Bernstein прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $1 милион до 2033 г., като върхът на настоящия му цикъл ще бъде $200,000.

14.06.2024 16:30 2 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

Ето какво ще определи бъдещата траектория на Биткойн според директора на CryptoQuant

Ки Йонг Джу, ръководител на CryptoQuant, каза, че Биткойн търговията в САЩ определя непосредственото бъдеще на цените на криптовалутите.

14.06.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.