НАЧАЛО Алткойни

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

Кои се очертава да бъдат най-перспективните криптовалути през 2023 г.?

Предвид трудните времена през 2022-ра, инвеститорите на крипто пазара се надяват на една обещаваща 2023-та. Сривовете на FTX и LUNA, както и геополитическите недоразумения, бяха в основата на спада на активи като Bitcoin с над 60%.

Началото на 2023 г. е обещаващо, тъй като BTC успя да преодолее психологическата граница от $20,000. В допълнение към това, все повече нови и перспективни проекти навлизат на пазара. В тази статия ще разгледате кои криптовалути може да са най-бързо поскъпващите за 2023 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Списък на криптовалутите с потенциал да се класират като най-бързо поскъпващи

В следващите редове ще споделим списък със 7 от най-перспективните криптовалути на пазара в момента. Оценката се базира на представянето им в ранен етап от развитието им или на такова по време на мечи пазар.

1. Meta Masters Guild (MEMAG)

Meta Masters Guild e нов крипто проект в сферата на гейминг индустрията. Компанията предлага P2E платформа с разнообразни игри за своите последователи. Проектът е изцяло базиран върху ETH мрежата, а екосистемата на продукта ще бъде захранвана от MEMAG токена.

2. Fight Out (FGHT)

Fight Out представлява Move-to-Earn платформа, чиято цел ще е да подобри физическото състояние на последователите си. Проектът ще разполага с мобилна апликация, която ще записва тренировките на участниците. Всеки неин потребител ще може да следи по-сложни статистики като техника на трениране, сърдечно-съдови функции и мускулна кондиция.

3. C+Charge (CCHG)

C+Charge e крипто продукт, който навлиза в средите с електрически автомобили. Екипът предлага платежна система, която ще служи за решение при тягостния процес на зареждане на превозното средство. Клиентите ще могат да избират какво да правят със своите CCHG токени, като всяко зареждане ще им носи въглеродни кредити.

4. Calvaria (RIA)

Calvaria: Duels of Eternity е P2E игра от ново поколение, която тепърва ще привлича играчи в криптосферата. Геймърите ще бъдат пленени от уникалните 3D бойни карти, както и от невероятния геймплей и потребителски интерфейс. Играчите трябва да изградят собствено тесте от карти, с което да се опитат да надиграят опонентите си в различни дуели.

calvaria

5. Етериум (ETH)

Втората по пазарна капитализация криптовалута, Ethereum, показа своя потенциал по време на последния бичи пазар. Създадената от Виталик Бутерин алтернатива на Bitcoin разполага с още повече възможности за развитие през 2023 г. Ethereum неминуемо може да се превърне в един от най-бързо поскъпващите активи тази година.

6. Биткойн (BTC)

Мнозина смятат, че е невъзможно Bitcoin да бъде най-бързо развиващата се криптовалута. Въпреки това, тя олицетворява сигурността на крипто пазара и останалите алткойни се водят по нейните движения. Въпреки това, изглежда, че инвестиция в Bitcoin в дългосрочен план винаги ще е правилно решение.

7. Binance Coin (BNB)

Binance Coin е криптовалута, издавана от борсата Binance и се търгува под символа BNB. Към второто тримесечие на 2022 г. Binance е най-голямата борса за криптовалути в света, с обем от $7.6 милиарда. Това несъмнено е положителна предпоставка за BNB, като само времето ще покаже докъде може да се развие този актив.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Защо тези криптовалути биха могли да бъдат силни през 2023-та?

Редно е да разгледаме критериите, които се използват при оценяването. В следващите редове ще обсъдим предимствата на всеки един от гореизброените проекти.

1. Meta Masters Guild (MEMAG)

Meta Masters Guild разполага с голям потенциал поради факта, че проектът се намира едва в началото на своето развитие. MEMAG токенът е мултифункционален и може да се използва в различните игри, предложени от платформата. В допълнение на това, екипът има ясно изграден план за действие, който изглежда реалистичен и може да доведе до успехи.

2. Fight Out (FGHT)

Fight Out предлага на клиентите си съвсем нова услуга на пазара. За разлика от конкурентите си, този проект навлиза в детайли, когато става въпрос за анализ на физическото състояние. Притежателите на $FGHT токена също могат да се възползват от множество абонаменти, видео тренировки с професионални спортисти и други облаги като част от проекта.

3. C+Charge (CCHG)

C+Charge e крипто проект, целящ да улесни процеса на зареждането на електрически автомобили. Те предлагат възможността на всеки притежател на CCHG токена да заплаща с него на станцията, като в замяна ще получи въглеродни кредити. Тези кредити могат да се използват за получаване на отстъпки и други.

4. Calvaria (RIA)

Calvaria e P2E игра, предлагаща уникално преживяване на своите играчи. Наподобяваща небеизвестната Hearthstone, Calvaria изправя играчите във вълнуващи дуели за награди. Всеки участник трябва умело да използва наличните ресурси и да изгради правилна стратегия, за да надвие опонента си. $RIA токенът пък може да се използва по разнообразни начини включително стейкване и заплащане за нови продукти в играта.

calvaria

5. Ethereum (ETH)

Ethereum доказа себе си като една от най-утвърдилите се криптовалути през последните години. Инвеститорите се убедиха в това, след като ETH се представи по-добре от BTC по време на последния бичи пазар. Криптовалутата привлече все повече инвеститори с обявяването на идеята за Ethereum 2.0.

6. Bitcoin (BTC)

Основоположникът на крипто пазара е олицетворение на сигурност в крипто средите. Докато останалите криптовалути са под влиянието на новини и други сътресения на пазара, то BTC е доказал, че може да устои дори на най-силните удари в икономически план. Криптовалутата несъмнено трябва да попадне в списъка, защото предлага добра защита във високо рисков пазар.

7. Binance Coin (BNB)

Основана през 2017 г., Binance Coin е криптовалута на едва 5 години. Защитен от платформата на Binance, активът неминуемо разполага с голям потенциал за развитие. Лимитираният брой токени допълнително привлича интереса на инвеститорите към Binance Coin.

Как се определя дали една криптовалута има потенциал?

Криптовалутите са като останалите активи на финансовите пазари. Щом дадена криптовалута представлява интерес за определени инвеститори, то най-вероятно те ще започнат да я купуват. Когато това стане, цената и ще се покачи многократно, което ще накара и други играчи на пазара да се сдобият с нея.

Една криптовалута може да се наслади на бързо поскъпване по няколко причини. Когато даден проект е в своето начално развитие, то той все още не е имал възможността да разгърне потенциала си. В други случаи пък инвеститорите започват да инвестират в утвърдените криптовалути, което допълнително вдига тяхната цена.

Коя е най-бързо поскъпващата криптовалута през този месец?

Първият месец от новата година ни направи свидетели на много разнообразни движения на крипто пазара. Последните няколко дни пък видяхме Bitcoin отново над $20,000, което накара някои от нас да мечтаят за нов бичи пазар. Преди да сме избързали със заключенията, ще разгледаме кои са най-бързо поскъпващите криптовалути за януари:

Aptos (APT) + 262%
Decentraland (MANA) + 114%
Solana (SOL) + 113%
The Sandbox (SAND) + 75%

Ethereum и Bitcoin постигнаха сериозен ръст през последния месец, но все пак цената им се покачи с по-контролирано темпо.

Заключение

Като цяло, в началото на 2023 г. крипто пазарът отново започна да привлича инвеститори. Въпреки това, геополитическите проблеми и икономическите трудности могат да се окажат пречка пред нов бичи пазар. Все пак, пазарът неведнъж е преодолявал трудности, което само по себе си е обнадеждаващо за бъдещето на криптовалутите.

Проектите в предварителни продажби, MEMAG, FGHT, CCHG и RIA, може и да не разполагат с опита на утвърдилите се криптовалути, но имат други плюсове. Пазарната им капитализация ще бъде много малка, като с течение на времето тя може да достигне нови висоти. Именно подобен тип проекти разполагат с най-голям шанс да се превърнат в много бързо разстящи активи.

От друга страна, някои инвеститори биха предпочели да вложат парите си в Ethereum, Bitcoin или дори Binance Coin.

Често задавани въпроси

Заслужава ли си да се инвестира в алткойни, когато търсим бързо растяща криптовалута?

Инвестицията в алткойни може да се окаже нож с две остриета. Алткойните са доста волатилни активи и както предлагат голяма възвръщаемост, така и са свързани с високи нива на риск. Всеки инвеститор сам трябва да проучи желаната от него криптовалута и да вземе решение въз основа на фактите.

Могат ли предварителните продажби да надвият пазара откъм представяне?

Предварителната продажба дава възможност на всеки да закупи актива на промоционална цена. Веднъж щом криптовалутата бъде пусната на пазара, то цената и се определя от търсенето и предлагането. Всеки проект, който изгуби своите уникални черти, започва да губи интереса на последователите си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене