НАЧАЛО Алткойни

Над 85% от инвеститорите в тези три криптовалути са на печалба

10.02.2024 9:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над 85% от инвеститорите в тези три криптовалути са на печалба

Някои търговци може да се окажат разочаровани от инвестициите си през тази година, тъй като избраните от тях активи не са оправдали очакванията.

При анализа на движението на цените на най-големите токени въз основа на пазарната капитализация е очевидно, че три конкретни актива са привлекли вниманието поради високите си нива на рентабилност. Тези активи са Биткойн (BTC), Tron (TRX) и Immutable (IMX).

Данните, получени от IntoTheBlock, разкриват, че понастоящем Биткойн може да се похвали с коефициент на рентабилност от 90.66%, като приблизително 47.06 милиона адреса в момента са на печалба.

Интересно е, че в момента няма адреси на Биткойн, които да търпят загуби, но около 9.35% (равняващи се на 4.85 милиона адреса) се намират на границата на рентабилност. Въвеждането на спот Биткойн ETF вероятно е изиграло роля за повишаване на рентабилността на флагманската криптовалута. Въпреки значимостта си в индустрията, Tron често се движи извън радара в сравнение с други водещи криптовалути.

Данните на IntoTheBlock показват, че Tron е постигнал впечатляващ процент на рентабилност от 97.51%, като приблизително 113.48 милиона адреса са на печалба. Обратно, 1.25% от адресите на Tron (равняващи се на 1.45 милиона) в момента са на червено, докато други 1.24% (също 1.45 милиона) са на границата на рентабилността.

Immutable също се отличава със забележителен процент на рентабилност, макар и малко по-нисък от този на Биткойн и Tron. Над 55.5 милиона адреса, които представляват 85.58% от общия брой, в момента показват печалби. От друга страна, 13.07% (8,490 адреса) търпят загуби, докато 1.35% (876 адреса) се колебаят около точката на рентабилност.

Разбирането на рентабилността на адресите е от решаващо значение за оценка на цялостното състояние на тези активи. Въпреки че се наблюдава значително подобрение, си струва да се отбележи, че Avalanche (AVAX) някога се бореше с резултат за рентабилност под 40% през миналата година. Макар че понастоящем Биткойн, Tron и Immutable водят по рентабилност, от съществено значение е да се признае, че тези цифри остават обект на промяна в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

SEC отлага решението си за Етериум ETF на BlackRock

Според последните актуализации Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е решила да забави отговорът на искането на BlackRock за спот Етериум ETF.

05.03.2024 13:00 1 мин. четене

Цената на Биткойн може тежко да се срине според топ анализатор

Според известен анализатор предстоят значителни сътресения за Биткойн (BTC), водещата криптовалута.

05.03.2024 12:00 1 мин. четене

Биткойн: Предстои ли шок на предлагането?

Тъй като бичият ръст на Биткойн продължава, в общността все по-често се говори за потенциални пречки при закупуването на BTC.

05.03.2024 11:00 1 мин. четене

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.