НАЧАЛО Алткойни

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

Трейдърът “Pentoshi”, който миналата година предвиди корекция на цената на Биткойн (BTC), прогнозира ръст за Avalanche (AVAX) и Polygon (MATIC).

Avalanche (AVAX)

Според криптостратега, Avalanche изглежда готов за 36% ръст, като монетата се търгува около $20 към момента на публикуване.

И така, Amazon идва в крипто, партнира си с AVAX и след това обявява инициатива за NFT [незаменяем токен], (но не е потвърдено дали с Avax). Те правят стъпки. Мисля, че може да достигне $28 през следващия месец или повече.

По-рано този месец Amazon съобщи, че се е обединила с разработчика на AVAX Ava Labs в опит да ускори приемането на блокчейн в множество индустрии.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори следят няколко алткойна готови за възход – Santiment


Polygon (MATIC)

Подвизаващият се под псевдонима “Pentoshi” каза в Twitter, че MATIC изглежда бичи и може да се подготвя за възход до знаичтелна зона на съпротива.

Тази най-важна и историческа точка на графиката е $1.30. Смятам, че това е чудесно място за [следене] за следващото голямо движение. Ако успеем да затворим тридневната [графика] над това, тогава ще навлезем в предишния диапазон. При отхвърляне се връщаме към показаните локални дъна.

polygon

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене