НАЧАЛО Алткойни

Големите инвеститори следят няколко алткойна готови за възход – Santiment

януари 30, 2023 10:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Големите инвеститори следят няколко алткойна готови за възход – Santiment

Според данни от платформата за блокчейн анализ Santiment някои големи инвеститори са се активизирали напоследък.

От платформата посочват, че транзакции от страна на китовете с Лайткойн (LTC), Polygon (MATIC) и още два алткойна са се увеличили значително в последно време.

Някои алткойни привличат вниманието на китовете

Santiment каза, че мрежите на протокола Aave (AAVE), децентрализираната борса DyDx (DYDX) и решението за мащабиране Polygon са отбелязали огромно увеличение на транзакциите на големите инвеститори през последния месец. От платформата добавиха, че техните цени също са се увеличили значително.

AAVE (+56% 30-дневна цена), MATIC (+35%) и DYDX (+94%) отбелязаха драматично нарастване на количеството на транзакции на китове в съответните си мрежи през последния месец. Повишеният интерес на големите адреси към тези активи трябва да се наблюдава отблизо.

altcoins

Платформата за криптоанализ отбелязва, че алткойните като цяло имат силно рали в началото на годината и изглежда, че възходът може да продължи.

Алткойните са в поредния си впечатляващ подем, като няколко забележителни актива са се повишили с 20% или повече. След петдневен спад на криптовалутите, цените не виждат особена съпротива. Социалните скокове и FOMO (страхът от пропускане) могат да доведат до връх, или пък трейдърите [могат да подценят този възход] (позволявайки му да продължи).

altcoins


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Проучване подчертава „много добър признак“ при BTC


Лайткойн дава признаци на сила

Според фирмата за пазарни анализи Лайткойн преживява възобновяване на активността от страна на китовете, което може да доведе до възходящ импулс от над 30%. Те базират тезата си на това, че същото се случи последните два пъти, когато тази активност, съсредоточена около LTC, скочи по такъв начин.

Активността на големите Лайткойн китове експлодира, което показва възраждане на транзакциите, които са на стойност $1 милион или повече. В края на последните два подобни по размер пика на [китова активност] цените скочиха с +37% и +33% […]

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене