НАЧАЛО Други

MicroStrategy почти достигна прогнозираната си печалба за Q3

ноември 2, 2022 15:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MicroStrategy почти достигна прогнозираната си печалба за Q3

MicroStrategy почти успяха да постигнат прогнозираните си приходи за третото тримесечие, докато отчитат само $700,000 загуби от обезценяване на притежаваните Биткойн токени.

От компанията заявиха, че приходите им за третото тримесечие са $125.4 милиона в сравнение със средната оценка на анализаторите от $125.8 милиона.

Третото тримесечие на тази година е първото на Фонг Ли в ролята на главен изпълнителен директор на компанията, след като пое поста от Майкъл Сейлър в началото на август.

Въпреки прехвърлянето на директорския стол, софтуерната компания не промени нагласата си по отношение на Биткойн (BTC), като между 2 август и 19 септември закупи допълнителни токени на стойност $6 милиона, с което общият им брой достигна 130,000 BTC.

Загубите, реализирани от обезценяването на Биткойн, възлизат на $700,000 в сравнение с $65 милиона през третото тримесечие на 2021 г. и са включени като част от оперативните разходи на компанията. Това е огромен спад в сравнение с $918-те милиона през второто тримесечие, тъй като цените на актива се задържаха през последните три месеца.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5: Кои са най-популярните нови криптовалути?


Финансовият директор на компанията – Андрю Канг – заяви:

Направихме минимални разходи по обезценката на Биткойн, тъй като цените на актива бяха стабилни през третото тримесечие и бяхме окуражени от неотдавнашното съобщение на FASB за отчитане на Биткойн по справедлива стойност.

Промяната в ръководството е оказала слабо влияние върху Биткойн стратегията на MicroStrategy, благодарение на акциите на Сейлър от клас Б. Към 30 юни той е притежавал 1,961,668 акции от клас Б. Притежателите на акции от клас Б имат право на 10 гласа на акция в сравнение с 1 глас на притежателите на акции от клас А.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене