НАЧАЛО Други

Меме криптовалутите са ценни книжа и трябва да се предприемат мерки – Джим Креймър

06.06.2024 18:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутите са ценни книжа и трябва да се предприемат мерки – Джим Креймър

Гари Генслер, председател на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC), наскоро се срещна с водещия на предаването Mad Money по CNBC Джим Креймър, за да обсъди одобренията на регулатора за Биткойн и Етериум ETF и потенциалното бъдещо развитие.

Разговорът включваше въпроса дали по-малко известните меме криптовалути скоро биха могли да получат свои собствени ETF-и, като SushiSwap (SUSHI) и Bonk (BONK).

Креймър изброи няколко токена, които са се търгували за милиони долари в сряда сутринта, включително Cardano, Cosmos, Immutable, Ronin и MyNeighborAlice, наред с други.

Той зададе въпроса:

Сега, след две седмици, трябва ли да имаме SushiSwap ETF?… Това са милиони долари, които тези [проекти] търгуват – не трябва ли да имаме някакъв продукт?

Макар Генслер да не даде конкретни отговори, той отбеляза, че много крипто токени като цяло „не са ви предоставили информацията, от която се нуждаете, за да вземете инвестиционни решения“, което предполага, че такива токени са нерегистрирани ценни книжа. Той също така разкритикува крипто борсите за това, че „правят неща, които никога не бихме позволили на фондовата борса в Ню Йорк да извърши“.

Виждали сте фалитите в тази сфера“, заяви Генслер. „Най-известните фигури в тази област са или в затвора, или предстои да влязат в затвора, или очакват екстрадиция.“, добави той.

Генслер коментира и одобренията на спот Етериум ETF от края на миналия месец, като спомена, че все още „ще мине известно време“, преди да бъдат одобрени техните регистрационни S-1 заявления и те да могат да бъдат въведени на публичните борси.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ банката на Сингапур планира да управлява $370 милиарда до 2 години

DBS Group, която е най-голямата банка в Югоизточна Азия, се стреми към това да управлява 500 милиарда сингапурски долара ($369.7 милиарда) до 2026 г.

13.06.2024 14:00 1 мин. четене

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.