НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалутите доминират пазара на ливъридж

07.05.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутите доминират пазара на ливъридж

Pepecoin (PEPE) и Dogwifhat (WIF), две популярни мемe криптовалути, са водещи по отношение на използването на ливъридж сред алткойните, според скорошен анализ на Kaiko.

В доклада се подчерта, че тези токени имат съотношения на отворен интерес към пазарна капитализация, които са два пъти по-високи от тези на други алткойни, което показва силна зависимост от пазарите на безсрочни фючърси за определяне на цените.

През тази година PEPE и WIF показаха забележителен растеж, с печалби от съответно 510% и 1,880%. Значителният ръст на пазарната им капитализация също така ги нареди сред 40-те най-големи алткойна, надминавайки всички, с изключение на MATIC на Polygon.

През изминалата седмица, докато много от основните алткойни изпитваха затруднения, PEPE и WIF отбелязаха ръстове от съответно 21% и 28%. За разлика от тях, Boomer (BOOMER) и Gigachad (GIGA) отбелязаха изумителни повишения от 121% и 96%.

Освен това се забелязва тенденция сред монетите с национална тематика, които растат с наближаването на Олимпийските игри в Париж. Монетата с мотив САЩ например достигна нов исторически връх на 4 май, с изключително увеличение от 74,000% от създаването си.

Освен това, след неотдавнашната си интеграция със Solana, Filecoin (FIL) се изкачи на трето място по използване на ливъридж, точно преди Биткойн Кеш (BCH). Тази интеграция очевидно е засилила пазарното присъствие на FIL и привлекателността му за трейдърите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.