НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалутата PEPE достигна нов рекорд на цената – оттук накъде?

15.05.2024 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутата PEPE достигна нов рекорд на цената – оттук накъде?

Pepe Coin (PEPE) достигна нов исторически връх от $0.00001155 на 15 май според CoinMarketCap, отбелязвайки значителен етап в продължаващата мания по меме монетите.

Този драматичен ръст, възлизащ на 99% увеличение през последния месец и на изумителните 550% през последната година, подчертава променливия, но доходоносен характер на меме монетите на крипто пазара.

Неотдавнашният скок на цената на PEPE съвпада с по-широката треска за търговия с меме активи, при която акции като GameStop също почти удвоиха цената си. Това възраждане изглежда е тясно свързано с дейността на “Roaring Kitty“, търговец на меме акции, известен с шорт скуиза при GameStop от 2021 г. Въпреки че Roaring Kitty не е пряко ангажиран с PEPE, завръщането му в социалните медии съживи пазара на меме активи, като значително увеличи обема на търговията и цената на PEPE.

Понастоящем пазарната капитализация на PEPE възлиза на $4.68 милиарда, което я нарежда на 23-то място по пазарна капитализация сред криптовалутите.

Само за 24 часа обемът на търговия на PEPE нарасна до $3.46 милиарда през последните 24 часа, превръщайки го в седмия най-търгуван криптоактив, като по обем на търговия дори изпревари Dogecoin (DOGE).

Прогноза за цената

Според последните данни на CoinCodex се очаква PEPE да претърпи значителен скок в стойността, като се предвижда увеличение от малко над 230%, което потенциално може да достигне $0.00003828 до 12 юни 2024 г. Бичите настроения се подкрепят и от индекса на страха и алчността с резултат 64, което показва преобладаваща пазарна алчност.

Въпреки че настоящите тенденции показват силен пазарен интерес и потенциал за по-нататъшни печалби, от решаващо значение е инвеститорите да останат предпазливи. Неотдавнашният връх може да доведе до корекция, а волатилният характер на меме монетите изисква добре информирана и диверсифицирана инвестиционна стратегия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

30.05.2024 7:30 2 мин. четене

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.