НАЧАЛО Други

Mastercard влиза в партньорство с Polygon

09.01.2023 21:59 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Mastercard влиза в партньорство с Polygon

Водещият доставчик на платежни мрежи Mastercard навлиза в Web3 индустрията с нова иновативна програма, насочена към творците.

За да подпомогне изпълнението на своя план и да осъществи визията си, Mastercard се обръща за подкрепа към блокчейна на Polygon.

Програмата, наречена “Mastercard Artist Accelerator” е изградена върху блокчейна на Polygon и ще използва Web3 и блокчейн технологиите, за да помогне на артистите при изграждането на марка.

Според публикация на официалния уебсайт на Polygon от 6 Януари тази година, проектът ще стартира през пролетта на тази година. Той ще включва петима артисти (диджеи, музиканти и музикални продуценти) и ще ги снабди с необходимите инструменти и умения, за да се насочат към дигиталната икономика.

Информацията гласи, че артистите ще получат ексклузивен достъп до специални събития, музикални издания и др. Това ще е първата по рода си учебна програма, която ще научи артистите как да изградят (и да притежават) своя марка чрез Web3 като изработване на NFT, представяне във виртуални светове и други. Феновете на художниците също ще могат да се присъединят и да се учат заедно с художниците.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 3 прогнози за криптопазарите през 2023 г.


Райън Уотс, главен изпълнителен директор на Polygon Studios сподели:

Web3 има потенциала да даде възможност на нов тип артисти, които могат да развиват база от фенове, да изкарват прехраната си и да [вършат дейността си] при свои собствени условия.

Участието на Polygon в проекта на Mastercard със сигурност прави на блокчейна много добра реклама. То допълнително подсилва неотдавнашните изявления на Райън Уотс, който определи Polygon Studios като фуния за потребителски марки, които искат да направят скок на Web3 пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как БРИКС помага на Русия и Китай да се опълчат на Запада

Докато Русия и Китай са подложени на натиск в Европа и САЩ, те намират доста по-положителен прием на Азиатска територия. 

21.06.2024 20:00 1 мин. четене

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа в размер на $40 милиарда, според Financial Times.

21.06.2024 19:00 1 мин. четене

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

21.06.2024 18:15 2 мин. четене

Nvidia загуби мястото си на най-ценната компания – ще продължат ли да падат акциите?

Компанията Nvidia започна тази седмица с голям успех, като стана най-голямата компания в света по пазарна капитализация, изпреварвайки Apple и Microsoft.

21.06.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.