НАЧАЛО Други

Легендарният актьор Сър Антъни Хопкинс пуска NFT колекция

август 20, 2022 13:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Легендарният актьор Сър Антъни Хопкинс пуска NFT колекция

Двукратният носител на наградата "Оскар" сър Антъни Хопкинс си партнира с компанията за Web3 преживявания Orange Comet за предстояща серия NFT, наречена "Вечната колекция".

Звездата от „Мълчанието на агнетата“ разкри, че въпросните NFT ще включват различни архетипи на герои, които той е играл през годините и ще бъдат достъпни в OpenSea в средата на септември.

„Тази NFT колекция увековечава разнообразните архетипни интерпретации на сър Антъни Хопкинс като Вечния: Шутът, Любовникът, Бунтарят, Героят и др.“, според съобщението.

Навлизайки в крипто сферата след успеха на знаменитости като Парис Хилтън, Snoop Dogg и Стив Аоки с техните NFT блокбъстъри, Антъни Хопкинс каза: „NFT са празно платно за създаване на изкуство в нов формат“.

Дигиталната NFT серия ще включва и събитие за колекционерите, което се случва веднъж в живота им в реална среда и ще им позволи да общуват с една от най-големите холивудски икони.

„Като художник се вдъхновявам от силата на изкуството, музиката, киното и илюзорната мечтателност на живота. Метавселената предлага невероятна възможност да се свържем с публиката по съвсем различен начин“, казва сър Антъни Хопкинс.

Говорейки за „Вечната колекция„, ще бъдат пуснати няколко категории, включително „Иконична„, „Легендарна“ и „Изключителна„.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Спад в крипто измамите – ръст на хаковете


В първия ден на търга той ще включва уникална по рода си емблематична NFT анимация, включваща 10 архетипа (дарителят, владетелят, шутът, любовникът, творецът, изследователят, мъдрецът, героят, бунтарят и магьосникът), както и интимен обяд/брънч със сър Антъни Хопкинс.

На втория ден ще бъдат представени 10 характерни анимационни NFT, всяка от които ще включва различен архетип на персонажа, а на третия ден ще бъдат представени 1,000 NFT, базирани на 10-те архетипа (100 варианта за всеки архетип).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене