НАЧАЛО Други

Стив Аоки е направил повече пари от NFT-та, отколкото от музикалния бизнес

февруари 15, 2022 19:36 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стив Аоки е направил повече пари от NFT-та, отколкото от музикалния бизнес

Като артист, Аоки е в NFT пространството от няколко години и иска да види тези уникални активи да трансформират музикалната индустрия.

Аоки също е фен на Gala Games и най-новия ѝ проект, Gala Music. Той изнесе встъпителна реч на частно Gala Music събитие във форума в Ингълуд, Калифорния, на 10-ти февруари.

Главният директор на Gala Games Сара Бъкстон говори за игри и музика. Последва изпълнителя BT, който обсъди своите Orbs NFT, които бяха пуснати в понеделник.

Проекта предизвика спорове в NFT пространството през уикенда заради високата им начална цена – 11.1 ETH всяка (около $32,000) – въпреки че тази цена постепенно ще намалява, докато всички не бъдат продадени.

Прочети Още: Метавселената процъфтява, внасяйки революция в недвижимите имоти

Аоки каза, че NFT наистина ще трансформират музикалната индустрия, която в момента предлага на артистите мизерни приходи от авторски права. Артистът каза, че неговите DJ концерти на живо вероятно съставляват 95% от приходите му от музика.

Ако не бях DJ… щеше да трябва да си намеря работа”, каза той.

Но ако наистина трябваше да [разгледам нещата], добре, за 10-те години, в които правя музика… шест албума, и дори [ако комбинирате] всички тези [пари], с това, което направих с едно с едно пускане на NFT-та миналата година, направих повече пари.” каза Аоки.

Той каза, че част от причината NFT да са толкова вълнуващи е, че разчитат на общностите, които възникват и ги подкрепят. За Аоки това е страхотно нещо, защото много музиканти имат много отдадени последователи.

Аоки е създател, както и колекционер. Той не само притежава редица NFT-та на Bored Ape Yacht Club (BAYC), но и е работил на базиран на Solana пазар за NFT. И сега той стартира Aokiverse – клуб с членство, базирано на NFT, който ще “съществува в реалния свят”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене