НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?

октомври 10, 2022 12:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?

Консолидацията на Биткойн (BTC) около нивото от $20,000 продължава да се разгръща, като водещата криптовалута изглежда се стабилизира. 

Това се случва на фона на продължителната крипто зима. Въпреки това инвеститорите следят ценовите тенденции за сигнали относно какво може да последва.

Един от инструментите, които се използват при определянето на възможното действие на цената на Биткойн, е „Rainbow“ ценовата графика на Bitcoincentre. Тя подчертава как миналото ценово движение на Биткойн може да предложат поглед върху това как активът потенциално може да се представи в бъдеще.

В дългосрочен план, ако историческият модел се запази, графиката предполага, че Биткойн може да достигне шестцифрена стойност от $626,383 до 9 октомври 2024 г., когато водещата криптовалута ще достигне „Максималната територия на балона“, представена в тъмночервено.

btc chart

В същото време графиката показва, че настоящата крипто зима може би е достигнала дъното си. Забележително е, че текущата цена на Биткойн от около $19,500 се оценява под зоната за разпродажба, представена със син цвят. 

Исторически погледнато, последният път, когато Биткойн достигна това ниво, беше през март 2020 г., когато се търгуваше за почти $5,000. Вследствие на това Биткойн започна рали, чиято кулминация беше достигането на исторически връх от почти $69,000 към края на 2021 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал


Струва си да се отбележи, че лентите на Rainbow графиката са били коригирани с течение на времето, за да отговарят по-добре на миналите резултати. В същото време цветните ленти следват само логаритмичната регресия и не са част от научната основа. Забележително е, че създателите на графиката отбелязват, че тя е забавен начин да се погледне към потенциалното бъдещо представяне на Биткойн. 

Както отразихме, главният изпълнителен директор на Crypto Quant Ки Йонг Джу сподели в Twitter, че огромният приток на стабилни монети USD Coin (USDC) към борсите за криптовалути може да отбележи началото на нов бичи пазар на BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

ноември 26, 2022 20:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Проучване на докторант от Харвард препоръчва Биткойн на централните банки

Докторант от пети курс в Харвард призова централните банки да използват Биткойн (BTC) в резервите си като хедж срещу риска от санкции.

ноември 25, 2022 18:48 1 мин. четене

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

ноември 25, 2022 17:14 1 мин. четене