НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?

10.10.2022 12:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?

Консолидацията на Биткойн (BTC) около нивото от $20,000 продължава да се разгръща, като водещата криптовалута изглежда се стабилизира. 

Това се случва на фона на продължителната крипто зима. Въпреки това инвеститорите следят ценовите тенденции за сигнали относно какво може да последва.

Един от инструментите, които се използват при определянето на възможното действие на цената на Биткойн, е “Rainbow” ценовата графика на Bitcoincentre. Тя подчертава как миналото ценово движение на Биткойн може да предложат поглед върху това как активът потенциално може да се представи в бъдеще.

В дългосрочен план, ако историческият модел се запази, графиката предполага, че Биткойн може да достигне шестцифрена стойност от $626,383 до 9 октомври 2024 г., когато водещата криптовалута ще достигне “Максималната територия на балона”, представена в тъмночервено.

btc chart

В същото време графиката показва, че настоящата крипто зима може би е достигнала дъното си. Забележително е, че текущата цена на Биткойн от около $19,500 се оценява под зоната за разпродажба, представена със син цвят. 

Исторически погледнато, последният път, когато Биткойн достигна това ниво, беше през март 2020 г., когато се търгуваше за почти $5,000. Вследствие на това Биткойн започна рали, чиято кулминация беше достигането на исторически връх от почти $69,000 към края на 2021 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал


Струва си да се отбележи, че лентите на Rainbow графиката са били коригирани с течение на времето, за да отговарят по-добре на миналите резултати. В същото време цветните ленти следват само логаритмичната регресия и не са част от научната основа. Забележително е, че създателите на графиката отбелязват, че тя е забавен начин да се погледне към потенциалното бъдещо представяне на Биткойн. 

Както отразихме, главният изпълнителен директор на Crypto Quant Ки Йонг Джу сподели в Twitter, че огромният приток на стабилни монети USD Coin (USDC) към борсите за криптовалути може да отбележи началото на нов бичи пазар на BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Доналд Тръмп вдига мерника на Джо Байдън и каза, че бъдещето на Биткойн ще бъде създадено в САЩ

След като беше един от политиците, който често споделяше антикриптовалутните си настроения, но показа известна подкрепа, Доналд Тръмп влезе в заглавията на вестниците с последните си изявления.

15.06.2024 12:02 1 мин. четене

Най-големият телеком в Европа започва да копае Биткойн

По време на Биткойн конференцията в Прага, състояла се между 13 и 15 юни, представител на една от най-големите телекомуникационни компании в света излезе с важно съобщение.

14.06.2024 23:58 2 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна под $66,000 – каква е причината?

Цената на Биткойн (BTC) продължава да изпитва затруднения да пробие на нивото от $67,000. Стойността на актива дори падна под $66,000 през последния час. На какво се дължи това?

14.06.2024 19:15 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.