НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал

октомври 9, 2022 17:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs, Раул Пал твърди, че един конкретен съперник на Етериум (ETH) вероятно ще засенчи останалите крипто пазари през следващия бичи цикъл.

В ново издание на “Ask me anything” основателят на Real Vision казва, че макар блокчейнът на Solana (SOL) да е имал технически проблеми напоследък, това не отменя високата активност на веригата и растежа на мрежата.

Харесвам Solana. Да, разбирам, че веригата продължава да изпитва проблеми. Също разбирам, че всички знаят това, така че в това няма никакво информационно предимство. Ето защо ако оцелее [след проблемите] и е един от най-големите крипто протоколи, и има повече активност от всяка друга верига извън Етериум, тогава вероятността Solana да се представи добре в следващия цикъл за мен е много голяма.

Пал смята, че повечето класове активи се движат от нарастването на балансите на централните банки, а когато те се разширяват са склонни да обезценяват фиатните валути.

Макроекспертът казва, че единствените сектори, които обикновено се представят по-добре от обезценяването на валутите в реално изражение, са акциите на криптовалутите и технологиите, поради което той остава дългосрочен бик по отношение на дигиталните активи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Какво може да даде тласък на актива?


Интересното, е, че когато разделите всичко на баланса на централните банки, се вижда кое се представя по-добре от обезценяването на фиатните валути. Само няколко неща в света. Tова са криптовалутите [Биткойн, Етериум] и технологичните акции, защото са светски тенденции в технологиите. Нищо друго не превъзхожда баланса на Фед. Дори недвижимите имоти се търгуват неутрално. Търгувията с тях върши работата, поддържате богатството си, но не го увеличавате.

Цялото издание може да гледате тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.