НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал

октомври 9, 2022 17:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs, Раул Пал твърди, че един конкретен съперник на Етериум (ETH) вероятно ще засенчи останалите крипто пазари през следващия бичи цикъл.

В ново издание на „Ask me anything“ основателят на Real Vision казва, че макар блокчейнът на Solana (SOL) да е имал технически проблеми напоследък, това не отменя високата активност на веригата и растежа на мрежата.

Харесвам Solana. Да, разбирам, че веригата продължава да изпитва проблеми. Също разбирам, че всички знаят това, така че в това няма никакво информационно предимство. Ето защо ако оцелее [след проблемите] и е един от най-големите крипто протоколи, и има повече активност от всяка друга верига извън Етериум, тогава вероятността Solana да се представи добре в следващия цикъл за мен е много голяма.

Пал смята, че повечето класове активи се движат от нарастването на балансите на централните банки, а когато те се разширяват са склонни да обезценяват фиатните валути.

Макроекспертът казва, че единствените сектори, които обикновено се представят по-добре от обезценяването на валутите в реално изражение, са акциите на криптовалутите и технологиите, поради което той остава дългосрочен бик по отношение на дигиталните активи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Какво може да даде тласък на актива?


Интересното, е, че когато разделите всичко на баланса на централните банки, се вижда кое се представя по-добре от обезценяването на фиатните валути. Само няколко неща в света. Tова са криптовалутите [Биткойн, Етериум] и технологичните акции, защото са светски тенденции в технологиите. Нищо друго не превъзхожда баланса на Фед. Дори недвижимите имоти се търгуват неутрално. Търгувията с тях върши работата, поддържате богатството си, но не го увеличавате.

Цялото издание може да гледате тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

декември 3, 2022 22:05 1 мин. четене