НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Кога може да настъпи следващия бичи пазар?

октомври 10, 2022 9:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Кога може да настъпи следващия бичи пазар?

Анализатор подели кой според него може да бъде катализаторът, който ще стартира следващия период на подем на Биткойн (BTC).

Главният изпълнителен директор на Crypto Quant Ки Йонг Джу сподели в Twitter, че огромният приток на стабилни монети USD Coin (USDC) към борсите за криптовалути може да отбележи началото на нов бичи пазар на BTC.

Следващият параболичен бичи ръст на Биткойн може да започне, когато в борсите постъпят масивни потоци USDC.

Засега 94% от предлагането на USDC е извън борсите, някои от които са собственост на [традиционни финансови предприятия] като BlackRock, Fidelity, Goldman Sachs и др.

Те ще се раздвижат, когато получат поръчки от своите клиенти.

cryptocurrencies

Ръководителят на компанията за анализи твърди, че стабилните монети като Tether (USDT) и Binance USD (BUSD) се вливат обратно в борсите за цифрови активи.

За BUSD 70% от предлагането е в борсите. USDT е 25%.

Резервът на борсата за BUSD нараства въпреки мечите пазари, което може да означава, че [по-установените крипто инвеститори] натрупват някои монети.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Очакваме още 6-12 месеца мечи пазар, според основателя на Solana


Поглеждайки към Биткойн, Ки Йонг Джу каза, че следи един блокчейн индикатор, който може да сигнализира, че BTC е достигнал дъното.

Цената на BTC сега е близо до очакваната цена за влизане на институционални инвеститори, които са използвали услугите на Coinbase.

крипто
крипто

Според графиката, споделена от анализатора, среднопретеглената цена на излизащите от Coinbase монети по веригата може да показва цената на влизане на институционалните инвеститори. 

Тъй като индикаторът плътно следи неотдавнашното ценово действие на BTC, това може да предполага, че институциите и инвеститорите с дълбоки джобове допълват позициите си в Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене