НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Кога може да настъпи следващия бичи пазар?

10.10.2022 9:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Кога може да настъпи следващия бичи пазар?

Анализатор подели кой според него може да бъде катализаторът, който ще стартира следващия период на подем на Биткойн (BTC).

Главният изпълнителен директор на Crypto Quant Ки Йонг Джу сподели в Twitter, че огромният приток на стабилни монети USD Coin (USDC) към борсите за криптовалути може да отбележи началото на нов бичи пазар на BTC.

Следващият параболичен бичи ръст на Биткойн може да започне, когато в борсите постъпят масивни потоци USDC.

Засега 94% от предлагането на USDC е извън борсите, някои от които са собственост на [традиционни финансови предприятия] като BlackRock, Fidelity, Goldman Sachs и др.

Те ще се раздвижат, когато получат поръчки от своите клиенти.

cryptocurrencies

Ръководителят на компанията за анализи твърди, че стабилните монети като Tether (USDT) и Binance USD (BUSD) се вливат обратно в борсите за цифрови активи.

За BUSD 70% от предлагането е в борсите. USDT е 25%.

Резервът на борсата за BUSD нараства въпреки мечите пазари, което може да означава, че [по-установените крипто инвеститори] натрупват някои монети.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Очакваме още 6-12 месеца мечи пазар, според основателя на Solana


Поглеждайки към Биткойн, Ки Йонг Джу каза, че следи един блокчейн индикатор, който може да сигнализира, че BTC е достигнал дъното.

Цената на BTC сега е близо до очакваната цена за влизане на институционални инвеститори, които са използвали услугите на Coinbase.

крипто
крипто

Според графиката, споделена от анализатора, среднопретеглената цена на излизащите от Coinbase монети по веригата може да показва цената на влизане на институционалните инвеститори. 

Тъй като индикаторът плътно следи неотдавнашното ценово действие на BTC, това може да предполага, че институциите и инвеститорите с дълбоки джобове допълват позициите си в Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Манията по Биткойн Runes отминава след огромен срив на транзакциите

Протоколът Bitcoin Runes, стартиран на 20 април, първоначално се наложи като доминиращ в трафика на блокчейна на Биткойн в осем дни, предимно през уикендите, което съвпадна с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

23.05.2024 17:00 1 мин. четене

Доналд Тръмп започна да приема Биткойн, Етериум и други криптовалути за кампанията си

Уебсайтът на предизборната кампания на бившия президент Доналд Тръмп обяви, че приема дарения в криптовалута, като предоставя на потребителите възможността да правят вноски с фиатна валута или с различни криптовалути.

23.05.2024 7:00 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.