НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB

февруари 4, 2023 11:20 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB

Популярният анализатор с псевдоним "PlanB" актуализира Биткойн (BTC) прогнозата си, след като криптовалутата стартира годината със силно рали.

PlanB е най-известен със своя “stock-to-flow” модел на BTC (съотношението между запасите и потоците на актива), който прогнозира промените в стойността на даден актив, като сравнява текущата му цена със скоростта, с която се генерира предлагането му.

Той заяви още, че моделът се е провалил в края на миналата година, когато Биткойн се срина под $16,000, но въпреки това е останал непокътнат в дългосрочен план.

Анализаторът сподели на своите последователи в Twitter, че според него BTC е стигнал дъното и прогнозира масивен растеж. Водейки се по модела той смята, че след халвингът през 2024 г. актива ще достигне до ниво от $32,000.

Според него след това флагманската криптовалута ще бъде изстреляна от бичия пазар до нов исторически връх през 2025г. от $100,000 до $1 милион.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво ще стане с Биткойн ако таванът на дълга на САЩ не бъде вдигнат?


PlanB също така се обяви срещу всички анализатори, които наричат ралито в началото на годината капан за бикове. Той смята, че това не е вярно, защото бичият пазар вече е започнал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене