Home

Крипто събития, които може да повлияят на цените на някои токени тази седмица

24.06.2024 15:30 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто събития, които може да повлияят на цените на някои токени тази седмица

През следващите дни няколко крипто проекта ще пуснат на пазара токени на обща стойност малко над $94 милиона.

Отключването на токени при крипто проектите се случва, когато монети, блокирани по време на набиране на средства или други фази, се освобождават по предварително определен график.

Тези събития могат да повлияят на пазарите на токени, особено в условия на ниска ликвидност или ако ранните инвеститори решат да приберат печалбите си.

5 отключвания на токени, които трябва да следите през следващата седмица

  • Optimism (OP)

Дата на отключване: 30 юни
Брой отключени токени: 31.34 милиона OP
Обща цена на всички токени спрямо цената им на 24 юни: $52.964 милиона

Optimism е решение за мащабиране от втори слой на Етериум, което повишава скоростта на транзакциите и намалява разходите. Токенът OP заема централно място в управлението, като позволява на притежателите му да гласуват по предложения на мрежата. На 30 юни Optimism ще пусне над 30 милиона OP токена за инвеститори и основни сътрудници. Това значително разблокиране породи опасения за потенциални проблеми с ликвидността и спад на цените, като някои анализатори прогнозират 30-70% спад, ако инвеститорите решат да продадат своите токени.

Дата на отключване: 30 юни
Брой отключени токени: 14.89 милиона ENA
Обща цена на всички токени спрямо цената им на 24 юни: $8.070 милиона

Ethena е протокол, който предоставя решение за местна криптовалута, независимо от традиционното банкиране. Той предлага деноминиран в долари спестовен инструмент, наречен “интернет облигация”. Токенът ENA дава възможност на притежателите му да гласуват по предложения за управление. На 30 юни Ethena ще отключи близо 15 милиона токена за развитие на екосистемата.

  • SingularityNET (AGIX)

Дата на отключване: 28 юни
Брой отключени токени: 8.57 милиона AGIX
Обща цена на всички токени спрямо цената им на 24 юни: $5.126 милиона

SingularityNET е децентрализирана платформа за разработване и хостинг на AI приложения. Нейният токен, AGIX, се използва за транзакции, управление и възнаграждаване на операторите на възли и поддържа функционалност за крос вериги на Cardano и Ethereum. На 28 юни SingularityNET ще отключи токени за участниците в програмата за награди AGIX-ADA, за да насърчи участието и развитието на общността.

  • Yield Guild Games (YGG)

Дата на отключване: 27 юни
Брой отключени токени: 16.69 милиона YGG
Обща цена на всички токени спрямо цената им на 24 юни: $9.356 милиона

Yield Guild Games е глобална гейминг общност, в която играчите могат да печелят награди под формата на криптовалута, като участват в блокчейн игри. YGG инвестира в NFT активи като предмети в играта и виртуална земя, които потребителите могат да заемат. На 27 юни ще бъдат отключени значителен брой YGG токени за общността, разработчиците, инвеститорите и хазната, за да се подкрепи растежът и екосистемата.

  • AltLayer (ALT)

Дата на деблокиране: 25 юни
Брой отключени токени: 105.21 милиона
Обща цена на всички токени спрямо цената им на 24 юни: $18.882 милиона

AltLayer е децентрализиран протокол, предназначен да подобри мащабируемостта на мрежата, като използва “Restaked Rollups” (повторно стейкнати rollups). Той интегрира различни стакове, като OP Stack и Arbitrum Orbit, за да подобри сигурността, децентрализацията и оперативната съвместимост чрез механизма за повторен стейкинг. На 25 юни ще бъдат отключени над 105.21 милиона ALT токеназ а цели, включващи хазната, общността и развитие на екосистемата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.