НАЧАЛО Други

Крипто ще превъзмогне макро тенденциите – Бен Джоу

октомври 1, 2022 13:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто ще превъзмогне макро тенденциите – Бен Джоу

Един крипто мениджър е оптимист за крипто пазара, който според него ще надделее на фона на продължаващите отрицателни макро тенденции.

Всъщност Бен Джоу, съосновател и главен изпълнителен директор на крипто борсата Bybit, вижда настоящата несигурност в сектора като голяма възможност за своята компания.

Сила на фона на слаби макро обстоятелства

Коментирайки как крипто борсите и индустрията като цяло ще се справят в настоящата неблагоприятна икономическа среда, Джоу заяви, че Bybit е проектирана по различен начин от традиционните борси.

Той също така сравни крипто пазара с традиционните финанси, като изрази следното мнение:

Ние сме с бичи настроение. За нас макроикономическите тенденции не са повод за страх. 

(…) Нарастващата инфлация и лихвените проценти, печатането на огромни количества фиатна валута, ниският растеж или липсата на растеж – всичко това подчертава слабостта на традиционните финанси.

Обещаващи признаци

Има редица причини за оптимизъм за бъдещето на крипто пазара, както се вижда от рекордния брой инвеститори, които се отказват от еврото и паунда в полза на Биткойн и Етериум.

Наред с това големите основни финансови играчи все повече възприемат крипто продуктите като част от своите операции, включително най-голямата банка в Сингапур, която наскоро разшири услугите и продуктите си за търговия с криптовалути до още 100,000 свои клиенти с минимална инвестиция от $500.

И накрая, както инвеститорите на дребно, така и милиардерите също следят крипто, включително Стенли Дръкенмилър, който предположи, че недоверието в централните банки по отношение на овладяването на инфлацията може да доведе до крипто „ренесанс“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои


Дръкенмилър наскоро коментира тежките макроикономически условия и сподели тревожна прогноза за бъдещето. Основната теза на Дръкенмилър се базира около „твърдо приземяване през 2023 г.“, но и още по-тревожно бъдеще.

Милиардерът-инвеститор посочи, че днешните проблеми ще бледнеят в сравнение с това, което очаква бъдещите поколения. В миналото подобни предсказания често са се оказвали неверни поради повишената производителност и създаването на ново богатство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене