Home

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

24.06.2024 6:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

Според CNBC големите крипто компании като Ripple, Coinbase и фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) обединяват ресурси, за да повлияят на резултата от изборите през 2024 г. Тези вноски са позволили на Fairshake да събере $160 милиона до края на май.

Главният директор по политиките на Coinbase, Фариар Ширзад, обясни пред CNBC, че крипто индустрията се обединява, за да гарантира, че гласовете им са чути. Той отбеляза:

“Осъзнахме, че единственият начин да премахнем политиката от криптовалутите е да изградим политическа операция, която да позволи на милионите американци, които притежават криптовалути, да участват в процеса.”

Fairshake обаче се стреми да запази двупартийния подход и ще се съсредоточи върху подкрепата на кандидатите за Камарата на представителите и Сената, а не върху прякото участие в президентската надпревара.

По-рано този месец Coinbase обяви дарение от $25 милиона за Fairshake SuperPAC в подкрепа на про-крипто политици. Ripple и Andreessen Horowitz също са предоставили по $25 милиона на Fairshake, като по този начин са подкрепили усилията на лобистката група да оформи политическия пейзаж в полза на интересите на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.