НАЧАЛО Алткойни

Кои криптовалути купуват китовете и защо?

февруари 20, 2023 17:43 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои криптовалути купуват китовете и защо?

Крипто китовете насочват сериозно внимание върху тези три проекта в предварителна продажба - Fight Out, C+Charge, RobotEra.

В последно време се наблюдава лек преход в инвестиционно отношение в крипто света. Инвеститорите имат огромно желание да станат част от поредния обещаващ проект в тази сфера. Именно заради това ставаме свидетели на голям интерес към все повече и повече предварителни продажби. Най добрите предварителни продажби са листнати тук.

Кои обаче са най-надеждните активи, в които може да се инвестира през 2023-та? Нека видим три перспективни проекти според голяма част от крипто китовете на пазара. Ще обсъдим както едни от най-вълнуващите предварителни продажби, така и техния потенциал за развитие в бъдеще.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Топ 3 криптовалути в предварителна продажба, които привличат вниманието на крипто китовете

  • Fight Out – нов крипто проект фокусиран върху изграждането на здравословни навици сред последователите си
  • C+Charge – крипто платформа за платежни услуги в сферата на електрическите автомобили
  • RobotEra – иновативна Play-to-Earn платформа, привличаща вниманието с невероятни графики и мисии

Преглед на трите най-добри криптовалути в предварителна продажба

В следващите няколко реда ще разгледаме по-детайлно всеки един от горепосочените продукти. Ще обсъдим техните предимства и недостатъци, както и къде точно се крие целият им потенциал. Ще се постараем да покрием всички най-важни характеристики, с които разполагат перспективните проекти.

Fight Out – нов крипто проект фокусиран върху изграждането на здравословни навици сред последователите си

Fight Out е крипто проект, който се фокусира върху изграждането на здравословни навици сред последователите си. Екипът разработва продукт, чиято цел е да стимулира хората да поддържат добри нива на физическа активност. Компанията предлага Move-to-Earn платформа, чрез която потребителите ще могат да печелят награди въз основа на своето развитие.

Клиентите ще имат достъп и до тренировъчни процеси и видеа, създадени от професионални спортисти. Те ще поемат ролята на посланици на проекта като целта им ще бъде да промотират здравословния начин на живот. Всеки, който е част от програмата, ще има шанса да се доближи до тайни от кухнята на профи спорта.

Fight Out даде началото на предварителната си продажба преди няколко месеца. В рамките на този период екипът успя да събере над $4.4 милиона благодарение на инвестиции. Остава малко над един месец до края на предварителната продажба като все още разполагате с достатъчно време да купите актива. Научете тук как да закупите Fight Out.

$FGHT токенът се търгува за $0.02331 като това е сериозно покачване спрямо първоначалната му цена от $0.0166. Стойността на актива продължава да расте на всеки 12 часа, като по този начин се стимулира негова покупка.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Клиентите могат да се насладят и на множество други предимства с услугите на Fight Out. Те ще имат възможността да бъдат част от метавселена, която е изградена върху основите на техния прогрес. Там те ще могат да участват в турнири и да се съревновават със своя аватар за награди и други изненади.

C+Charge – крипто платформа за платежни услуги в сферата на електрическите автомобили

C+Charge предлага решение на един зараждащ се проблем в бизнес света. Компанията разработва платежна услуга, която ще се ползва при зареждането на електрическите автомобили. Считан за един от най-добрите зелени крипто проекти, C+Charge ще се опита да изгради солидна общност през 2023 г.

След бавния старт на предварителната продажба през декември, проектът съумя да възвърне позициите си. Към момента, CCHG токенът се търгува срещу $0.016, което е минимално покачване от първоначалната му стойност от $0.013. В рамките на последния месец пък C+Charge успя да премине границата от $1 милион инвестиции в актива.

Това се дължи и на умелите ходове, предприети от екипа във връзка с набирането на партньори. C+Charge съумя да привлече две от водещите компании на електрически автомобили в Бразилия и Турция. Първоначално те успяха да се договорят с Perfect Solutions Turkey, а впоследствие си осигуриха услугите на Brave Mobility Brasil.

Потребителите ще имат възможността да се насладят на висококачествена услуга. Тя ще се състои в предаването на жизненоважна информация като време за зареждане, свободни станции и трафик към избраното място. Именно по този начин се очаква C+Charge да успее да пребори конкуренцията на пазара. Прочетете тук как да закупите C+Charge.

Всеки желаещ има време до 31 март, когато ще приключи предварителната продажба. Впоследствие, CCHG токенът ще бъде наличен на няколко централизирани крипто борси. Все пак първоначалната му цена на пазара се очаква да бъде по-висока от тази в момента.

RobotEra- иновативна Play-to-Earn платформа, привличаща вниманието с невероятни графики и мисии

RobotEra е Play-to-Earn крипто платформа от ново поколение. Тя е вълнуващ микс от невероятни графики, страхотен геймплей и интригуващи мисии и предизвикателства.

RobotEra пренася играчите си в един разрушен от катаклизъм свят. Участниците трябва да вдъхнат живот на планетата TARO, като изградят изцяло нов облик на непознатото място.

Ще се наложи да използват уменията си в създаването на нови административни сгради, болници и училища.

Тези усилия ще бъдат възнаградени с TARO токени, които могат да се ползват по няколко начина. Платформата ще позволи на играчите да стейкват своите активи с цел изграждане на пасивен доход. В същото време притежателите на токените могат да ги обменят за ъпгрейди в играта или за фиатни пари на пазара.

В момента RobotEra се намира в първия етап от предварителната си продажба. Цената на един токен е едва $0.020, като тя ще се покачи до $0.025, веднъж щом преминем към следващото ниво. В рамките на няколко седмици екипът успя да събере почти $1 милиона, което е своеобразен успех. Можете да закупите тук Robotera ръководство за начинаещи.

Екипът планира да създаде специална NFT колекция за всеки един от ранните си инвеститори. Те ще имат възможността да получат достъп до ексклузивни незаменими токени. Това несъмнено допълнително придава смисъл на проекта и увеличава цялостната му стойност.

Заключение

Като цяло, крипто инвеститорите все още разучават новите проекти на пазара. Въпреки това, можем да заключим, че някои от тях привличат вниманието на големите играчи. Fight Out и C+Charge предлагат истински бизнес решения, които е въпрос на време да бъдат реализирани по един или друг начин.

В случая с RobotEra, компанията се стреми да използва неразгърнатия потенциал на Web 3.0 пространството. Именно там се крие и големият шанс за развитие пред перспективния проект.

Крипто китовете ще продължат да наливат пари в нови проекти с идеята да се доберат до новия Биткойн. Въпреки че шансовете за това са малки, те със сигурност биха имали преимущество в подобни криптовалути с ниска пазарна капитализация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене