НАЧАЛО Алткойни

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

март 26, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

През последните 30 дни Polkadot (DOT) и Kusama (KSM) имат най-голям брой ангажименти (“commits”) в Github – 591.47, изпреварвайки всички останали криптовалути. Междувременно, Cardano (ADA) има 531.8, а Internet Computer (ICP) е на четвърто място с 399.7 ангажимента.

Струва си да се отбележи, че методологията за събиране на данни на Santiment разглежда само “истинските” ангажименти в Github, а не рутинните актуализации. Високата активност предполага, че разработчиците имат доверие в протокола и е вероятно да добавят нови функции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен


DOT, заемащ 13-то място по пазарна капитализация, към момента на писане на статията се търгува на цена от около $6, което представлява спад от почти 6% през последните седем дни. KSM, класиран на 123-то място по пазарна капитализация, се търгува на цена от $33.27, което представлява спад от 8%.

Също така ADA, класиран на седмо място, се търгува на цена около $0.3601, което представлява ръст от 4.68% през последната седмица, а ICP се търгува на цена от $4.94 след спад от 8.3%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.