НАЧАЛО Биткойн

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

Според Коуен през следващите месеци Биткойн вероятно ще преживее колебливо ценово действие в диапазона между $15,500 и $29,000.

Въпреки неотдавнашното вълнение на крипто пазара, очакванията на Коуен за тази година са “много умерени”. Той смята, че 2023 г. ще бъде сравнително неспокойна година за BTC, като ценовото действие ще се движи нагоре-надолу, предизвиквайки волатилност за инвеститорите.

Въпреки това стратега остава оптимист за нарастването на доминацията на Биткойн, което според него в крайна сметка може да доведе до значително увеличение на цената.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на приблизително $27,400, което е спад с близо 5% от нейния връх през 2023 г. от около $28,868. Коуен прогнозира, че Биткойн ще продължи да се търгува в диапазона между дъното си от 2022 г. и върха си от 2023 г., преди евентуално да преживее рали.

Въпреки текущата пазарна волатилност анализаторът смята, че 84%-ното рали на Биткойн от дъното му през 2022 г. от около $15,500 все още е само странично ценово действие, ако се погледне от птичи поглед. Той посочи, че BTC е показал подобно ценово действие през 2015 г., която мнозина смятат за година, в която цената на актива е била колеблива. Въпреки това, ако вземете процентното движение на цената от дъното до върха през 2015 г., то също е било около 80%.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?


Като цяло Коуен смята, че настоящият ценови диапазон на Биткойн е просто година на възстановяване, в която цените ще се движат нагоре-надолу по неспокоен начин, което в крайна сметка ще доведе до ново рали.

Въпреки несигурността, той остава с бичи нагласи по отношение на дългосрочните перспективи на BTC. Неговият анализ предполага, че инвеститорите трябва да обмислят възможността да задържат монетите си в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.