Home

Какво трупа съоснователят на Етериум (ETH)?

30.09.2022 19:18 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво трупа съоснователят на Етериум (ETH)?

Съоснователят на Етериум Антъни Ди Иорио каза, че освен Биткойн и Етериум, той наблюдава и Cardano (ADA), Polkadot (DOT) и Cosmos (ATOM).

В интервю за Kitco News Ди Иорио каза, че се запасява с трите алткойна заради хората, които работят по тези проекти.

Винаги съм бил ентусиазиран от Polkadot. Винаги съм бил ентусиазиран от Cosmos. Бил съм ентусиазиран да видя какво може да направи Cardano. Всеки един от тях има това, което съм виждал като потенциални ограничения или потенциални проблеми, но продължавам да купувам, само за да видя.

Не съм в течение на вътрешните работи на други проекти и понякога е трудно да се отдели необходимото време, за да се вникне в тях и да се види къде може да са потенциалните им фатални недостатъци, но проекти като Polkadot…, които се правят от Гавин Ууд, друг съосновател на Етериум. 

Cardano с Чарлз Хоскинсън. Имам познания за хората, които стоят зад тях, и не знам докъде ще стигнат нещата, но те се опитват да решат проблеми.

Ако тези платформи се провалят, Ди Иорио твърди, че те все още могат да предложат опит за обучение.

Много от тези технологии, независимо дали ще успеят, или ще се провалят, предоставят ценни уроци за всички области, че дори и да се провалят или да се случи нещо, значи [можем да си кажем] “добре, какво научихме от това и какво можем да вземем от това?” и потенциално това са били много смели стъпки, за да се опитат да решат проблем, който просто не са могли да решат. Не знам накъде отиват, но ги наблюдавам.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои


След приключването на Сливането през септември ди Иорио каза, че Етериум все още трябва да види как преминаването към механизъм за доказателство за залог ще послужи на платформата.

Загрижен съм за рисковете от централизация на доказателството за залог. Мисля, че в момента е доказано, че има само два адреса или нещо подобно, на които се падат почти 50% от всички валидирания, които се случват.

Притеснен съм от субекти като борсите, които разполагат с голяма част от силата и валидирането, които се случват в момента. Това не е съвършена система и кой знае, може да излязат неща, за които не е помислено и които да доведат до по-големи рискове. Нека да видим какво ще се случи и какво ще излезе от това, за да можем да направим това определение за това коя система е по-добра.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Solana (SOL) демонстрира устойчивост – какво следва?

Solana (SOL) демонстрира силни резултати напоследък, със забележими печалби в различни времеви рамки.

19.07.2024 10:30 2мин. четене

Binance стартира нов крипто проект с мащабен airdrop

Binance представи най-новия си алткойн airdrop, предизвиквайки засилен интерес в криптовалутната общност.

19.07.2024 7:00 1мин. четене

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.