НАЧАЛО Алткойни

Как се движат нещата с актуализацията на Cardano?

септември 13, 2022 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как се движат нещата с актуализацията на Cardano?

IOHK, компанията за разработване на Cardano постигна значителен напредък към дългоочаквания хард форк Vasil като 95% от блоковете вече идват от нодове на версия 1.35.3.

Версия 1.35.3 беше избрана за последен кандидат-възел за хард форка Vasil и от мрежата се изискваше да продължи с обновяването, за да достигне прага от 75%.

Към 13 септември по-голямата част от топ крипто борсите по ликвидност или са интегрирали Vasil, или са започнали да се подготвят за дългоочакваната актуализация. Това включва компании от калибъра на Binance и Coinbase.

ChangellyPRO и ZB.com са единствените сред 12-те най-големи крипто борси по ликвидност, които не са започнали да интегрират надстройката. Zipmex, CEX.io, CoinDCX, Coinbase Pro са сред тези борси, които все още не са се включили.

За да могат да задействат актуализацията, 80% от 25-те борси за криптовалути с най-високо ниво на ликвидност трябва да добавят такава.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Проект, предполагаемо създаден от разработчика на Шиба Ину (SHIB), скочи с над 300%


Дългоочакваният ъпгрейд, който е кръстен на покойния Васил Дабов, е планиран да заработи на 22 септември. Що се отнася до децентрализираните приложения, всички водещи DeFi проекти по обща заключена стойност (TVL) или са тествали версия 1.35.3 в предпроизводствена фаза, или са започнали да я тестват.

Понастоящем Cardano (ADA) е на осмо място по пазарна капитализация, като се намира под XRP и Binance USD (BUSD). Криптовалутата се търгува на цена от $0.498 към момента на публикуване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.