НАЧАЛО Алткойни

Как се движат нещата с актуализацията на Cardano?

13.09.2022 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как се движат нещата с актуализацията на Cardano?

IOHK, компанията за разработване на Cardano постигна значителен напредък към дългоочаквания хард форк Vasil като 95% от блоковете вече идват от нодове на версия 1.35.3.

Версия 1.35.3 беше избрана за последен кандидат-възел за хард форка Vasil и от мрежата се изискваше да продължи с обновяването, за да достигне прага от 75%.

Към 13 септември по-голямата част от топ крипто борсите по ликвидност или са интегрирали Vasil, или са започнали да се подготвят за дългоочакваната актуализация. Това включва компании от калибъра на Binance и Coinbase.

ChangellyPRO и ZB.com са единствените сред 12-те най-големи крипто борси по ликвидност, които не са започнали да интегрират надстройката. Zipmex, CEX.io, CoinDCX, Coinbase Pro са сред тези борси, които все още не са се включили.

За да могат да задействат актуализацията, 80% от 25-те борси за криптовалути с най-високо ниво на ликвидност трябва да добавят такава.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Проект, предполагаемо създаден от разработчика на Шиба Ину (SHIB), скочи с над 300%


Дългоочакваният ъпгрейд, който е кръстен на покойния Васил Дабов, е планиран да заработи на 22 септември. Що се отнася до децентрализираните приложения, всички водещи DeFi проекти по обща заключена стойност (TVL) или са тествали версия 1.35.3 в предпроизводствена фаза, или са започнали да я тестват.

Понастоящем Cardano (ADA) е на осмо място по пазарна капитализация, като се намира под XRP и Binance USD (BUSD). Криптовалутата се търгува на цена от $0.498 към момента на публикуване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто борсата Coinbase добави стейкинг на Avalanche (AVAX)

Крипто борсата Coinbase е готова да пусне стейкинг на Avalanche (AVAX), ход, който подчертава нейния стремеж за пазарна доминация.

24.05.2024 4:00 1 мин. четене

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Все още няма одобрение на спот Етериум ETF – крипто общността тръпне в очакване

С идването на полунощ се очаква решението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно потенциалното одобрение на спот Етериум ETF.

24.05.2024 0:01 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.