НАЧАЛО Алткойни

Проект, предполагаемо създаден от разработчика на Шиба Ину (SHIB), скочи с над 300%

септември 11, 2022 20:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проект, предполагаемо създаден от разработчика на Шиба Ину (SHIB), скочи с над 300%

Базиран на Етериум алткойн, за който се твърди, че е създаден от разработчика на Шиба Ину (SHIB), бележи големи печалби през последния месец.

Това се случва на фона на странични движения на пазара на криптовалути.

От началото на август Dejitaru Tsuka (TSUKA) се е повишила с 360%, като към момента на писане на статията се търгува около $0.0996.

Криптовалутата е нараснала от $0.0222 до $0.1032, което представлява скок от около 360% от началото на август. За същия период от време Биткойн се е понижил с приблизително 5%.

Dejitaru Tsuka се рекламира като децентрализирана общност, съсредоточена около “медитацията, размишленията и изследванията”.

Псевдонимният разработчик и създател на Шиба Ину Ryoshi се смята за човека зад Dejitaru, според някои членове на общността на втората най-голяма меме монета.

Ентусиастите на SHIB твърдят, че някои от текстовете, които Ryoshi е използвал по за Шиба Ину, са същите, използвани за блога Dejitaru Tsuka. Страницата на криптовалутата в Medium също използва същото изображение като профила на Ryoshi в Twitter, а той е единственият акаунт, който Dejitaru следва в Twitter.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Трейдър предупреждава, че се очертава спад при Етериум


Членовете на общността TSUKA също така написаха редактирана версия на блокчейн съобщенията на Ryoshi в Medium публикация. Това индикира за убеждението, че мистериозният крипто ветеран стои зад новия проект.

SHIB беше един от най-добре представящите се крипто активи през 2021 г. и дори след като падна доста под най-високата си стойност за всички времена, алткойнът е с приблизително 23,200,800% над цената си от ноември 2020 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.