НАЧАЛО Алткойни

Проект, предполагаемо създаден от разработчика на Шиба Ину (SHIB), скочи с над 300%

11.09.2022 20:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проект, предполагаемо създаден от разработчика на Шиба Ину (SHIB), скочи с над 300%

Базиран на Етериум алткойн, за който се твърди, че е създаден от разработчика на Шиба Ину (SHIB), бележи големи печалби през последния месец.

Това се случва на фона на странични движения на пазара на криптовалути.

От началото на август Dejitaru Tsuka (TSUKA) се е повишила с 360%, като към момента на писане на статията се търгува около $0.0996.

Криптовалутата е нараснала от $0.0222 до $0.1032, което представлява скок от около 360% от началото на август. За същия период от време Биткойн се е понижил с приблизително 5%.

Dejitaru Tsuka се рекламира като децентрализирана общност, съсредоточена около “медитацията, размишленията и изследванията”.

Псевдонимният разработчик и създател на Шиба Ину Ryoshi се смята за човека зад Dejitaru, според някои членове на общността на втората най-голяма меме монета.

Ентусиастите на SHIB твърдят, че някои от текстовете, които Ryoshi е използвал по за Шиба Ину, са същите, използвани за блога Dejitaru Tsuka. Страницата на криптовалутата в Medium също използва същото изображение като профила на Ryoshi в Twitter, а той е единственият акаунт, който Dejitaru следва в Twitter.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Трейдър предупреждава, че се очертава спад при Етериум


Членовете на общността TSUKA също така написаха редактирана версия на блокчейн съобщенията на Ryoshi в Medium публикация. Това индикира за убеждението, че мистериозният крипто ветеран стои зад новия проект.

SHIB беше един от най-добре представящите се крипто активи през 2021 г. и дори след като падна доста под най-високата си стойност за всички времена, алткойнът е с приблизително 23,200,800% над цената си от ноември 2020 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.