НАЧАЛО Алткойни

Как крипто трейдър спечели $2.5 милиона за един ден

10.06.2024 7:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как крипто трейдър спечели $2.5 милиона за един ден

Крипто секторът все още е много активен, до голяма степен под влияние на по-широката икономическа информация, като например данните за ръста на работните места и лихвените проценти.

По последни данни ръстът на работните места в САЩ надхвърли плановете през април, което показва, че икономиката остава достатъчно силна, за да устои на затягането от страна на по-високите лихвени проценти. Това намалява шансовете за понижение на лихвените проценти и следователно влияе на паричните потоци в по-спекулативни области като криптовалутите. Тук ще бъдат изложени няколко примера за печеливши стратегии, използваши меме криптовалути.

Меме инвеститор ползва печеливша стратегия за инвестиране в меме токени, тъй като те постоянно показват признаци на сила и имат потенциал за растеж въпреки по-широките пазарни корекции.

В този случай трейдърът е обменил 15.8 SOL, равняващи се на около $2,558, за да придобие 36.77 милиона RNT.tokens. След това той продаде 606,000 RNT за 165 SOL ($26,800) и му останаха 36.17 милиона RNT на стойност около $2.4 милиона.

В един друг пример миналия месец трейдър превърна инвестиция от $800 в $657,000 за няколко часа, търгувайки с Mother Iggy (MOTHER).

Меме монетите, известни със своя спекулативен характер, продължават да привличат трейдъри въпреки неотдавнашните спадове. Общата пазарна капитализация на меме токените възлиза на $62 милиарда, което представлява минимален спад от 0.4% през последните 24 часа. Водещи обекти като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE) отбелязаха загуби, докато при други токени се наблюдаваха леки постъпления, свидетелстващи за смесени пазарни настроения.

Въпреки присъщите рискове, които крият меме криптовалутите, потенциалът за висока възвръщаемост продъжава да привлича интерес. Неотдавнашните успехи изтъкват доходоносните възможности в този сектор, особено когато по-широките пазарни условия подтикват трейдърите към алтернативни стратегии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия приключи 50-годишната си сделка със САЩ за петродолара

В света на финансите предстои голяма промяна, тък като на 9 юни Саудитска Арабия реши да не подновява споразумението си за петродолара със САЩ.

13.06.2024 14:30 1 мин. четене

Топ банката на Сингапур планира да управлява $370 милиарда до 2 години

DBS Group, която е най-голямата банка в Югоизточна Азия, се стреми към това да управлява 500 милиарда сингапурски долара ($369.7 милиарда) до 2026 г.

13.06.2024 14:00 1 мин. четене

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.