НАЧАЛО Други

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

20.05.2024 1:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

Крипто коментаторите предполагат, че този скок може да е бичи знак за токена SOL на Solana, като се има предвид произходът на Phantom Wallet като ексклузивен портфейл на Solana.

Изглежда, че сезонът на SOL ще бъде голям! Какви SOL токени да купя?“ – попита крипто предприемачът Еван Лутра своите последователи в X на 19 май.

Phantom портфейлът е третото най-добро приложение за комунални услуги, толкова съм оптимистично настроен към криптовалутите и Solana“, добави крипто инфлуенсърът Боровик.

Това покачване следва неотдавнашното достигане на седем милиона активни месечни потребители на Phantom Wallet, както бе съобщено в публикация на 29 април. В крипто общността увеличаването на месечните потребители на дадено приложение за крипто портфейл често се разглежда като знак за по-широко приемане.

Като цяло в магазина за приложения на Apple, Phantom портфейлът сега заема 32-ро място във всички категории, след X и AI чатбота ChatGPT.

Въпреки че Phantom започна като портфейл само за Solana, оттогава той се разшири, за да поддържа и блокчейн на Биткойн, Етериум и Polygon.

Към момента на писане на статията Solana се търгува на цена от $168, което отразява 16% увеличение през последните 30 дни, според данни на CoinMarketCap.

Крипто трейдърът Шиър спекулира, че ако борсата за криптовалути Coinbase, която понастоящем е на 288-о място, се издигне до топ 10 в магазина за приложения на Apple и ако Phantom Wallet постигне същото, това може да е сигнал за пика на пазара.

Класирането на дадено приложение в App Store се влияе от различни фактори, а не само от броя на тегленията. Например, въпреки че MetaMask си осигурява 75-та позиция в същата категория, към февруари 2024 г. тя има 10 милиона активни потребители месечно.

Класациите отчитат и фактори като месечни деинсталации, транзакции в приложението и настроения на потребителите в ревютата.

Като самопопечителстван портфейл, Phantom Wallet предлага на потребителите контрол върху техните ключове, осигурявайки алтернатива на съхранението на активи на борси. Тази промяна вероятно е повлияна от високопрофилния срив на крипто борсата FTX през ноември 2022 г., който подтикна потребителите да търсят по-безопасни варианти за съхранение на своите крипто активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Инвестициите в крипто надминаха $1 милиард през май

Според данни на KuCoin през май на крипто пазара са направени инвестиции за над $1 милиард, въпреки че е отбелязан лек спад в сравнение с предходния месец.

15.06.2024 6:30 2 мин. четене

Тази акция може да засенчи печалбите от Nvidia през следващите 6 години

Бет Киндиг, главен технологичен анализатор в I/O Fund, твърди, че сред основните играчи в областта на изкуствения интелект (AI) може да има пренебрегната възможност.

15.06.2024 6:00 2 мин. четене

Обвиненията срещу директорите на Binance за укриване на данъци в Нигерия официално бяха свалени

Федералната служба за вътрешните приходи на Нигерия (FIRS) свали обвиненията срешу ръководителите на Binance Тигран Гамбарян и Надим Анджарвала според информация на Reuters.

14.06.2024 23:31 1 мин. четене

Paradigm набра $850 милиона за финансиране на нови крипто проекти

В стремежа си да инвестира в проекти на ранен етап Paradigm, компанията за рисков капитал, финализира третия си фонд, набирайки $850 милиона.

14.06.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.