НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Tesla изглежда вече тества плащания в Dogecoin (DOGE)

ЯНУ. 14, 2022 10:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Tesla изглежда вече тества плащания в Dogecoin (DOGE)

Производителят на електрически автомобили Tesla тества опция за плащане с Dogecoin (DOGE), според изходния код на уебсайта.

Опцията за плащане с DOGE беше добавена за тестване преди около три дни, каза софтуерен инженер, известен като 'Tree of Alpha' в Twitter. Инженерът анализира backend кодa на Tesla и каза, че компанията "определено" тества тази опция.


„По-голямата част от кода вече присъства в най-новите Javascript файлове, които Tesla използва за обработка на плащания, но частта за Dogecoin е принудена да върне null, независимо какво се случва, като по този начин никога не се показва (начин за тестване на код в производството)“, каза Tree of Alpha в директно съобщение в Twitter.


С други думи, опцията за плащане на DOGE в момента е „скрита функция“, повечето нетехнически хора все още не могат да я видят сами.


Това не е първият път, когато Tree of Alpha анализира изходния код на Tesla. През ноември разработчика откри, че Tesla тества плащания за монета, наречена "SHIBA (SBA)" и тази монета в крайна сметка не е SHIBA INU (SHIB), а DOGE.


Последното тестване идва един месец, след като Илон Мъск каза, че компанията ще приеме плащания в DOGE за стоки.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
24% от малките и средни бизнеси ще приемат крипто плащания, според VISA


Мъск е дългогодишен фен на DOGE. Той също има инвестиции в меме криптовалутата, заедно с Биткойн и Етериум.


През март миналата година Tesla започна да поддържа Биткойн плащания, но скоро след това прекрати тази услуга поради опасения относно въздействието върху околната среда.


Все пак компанията в момента притежава 48,000 BTC в баланса си, на стойност над $2 милиарда по текущи цени, според CoinGecko.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света